Bölge idare mahkemesinde kaybettiğimiz dava için Danıştaya temyiz yolu hakkında sorum var
2009 senesinde açtığımız davayı (ölümlü trafik kazası) bölge idare mahkemesinde kaybettik. 2 sorum var.
1. Kaybettiğimizi bildiren dosyada 10 gün içerisinde avukatlık vekalet masraflarının ödenmesi isteniyor. Ayrıca Danıştaya itiraz yolunun açık olduğu yuazıyor. Ben itiraz edeceğim fakat 2.500 tl tutan vekaleti şu anda ödemek zorunda mıyım? YAni Danıştaya itiraz etsem de o parayı ödeyecek miyim?
2. Danıştaya dava açtıktan sonra oradan da olumsuz yanıt gelirse yeni avukatlık vs. masrafları gelir mi?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Cevap: Bölge idare mahkemesinde kaybettiğimiz dava için Danıştaya temyiz yolu hakkında sorum var
Geçmiş olsun? Bölge idare mahkemen erzurum mu ? özel değilse cevap verr misin ?
Cevap: Bölge idare mahkemesinde kaybettiğimiz dava için Danıştaya temyiz yolu hakkında sorum var
Hukukçu arkadaşların cevabını bekliyorum.
Az önce UYAP a baktım. Dosya Danıştayda yazıyor. Açıklamaya baktım. Karar sonucu: "15. Daireye gönderme" yazıyor. Ama ben Danıştaya temyizde bulunmadım. Bana hafta içi gelen evrakta 30 gün içinde Danıştaya başvurabilirsiniz yazıyordu. Çık bakalım işin içinden.