Arabamı sattım paramı alamadım
Merhaba 15 ay önce alkollü bir şekilde kaza yaptım. Araç ağır hasarlıydı hurdacı bulup 1000 tl karşılığında verdim. Aracı parçalayıp satacağını söyledi. 1-2 hafta içinde paramı verip noterden satışını alacağını söyledi. Aracı yapıp kullanmaya başlamış. Aradan çok zaman geçti bir sürü diyalog burada kalabalık yapmasın diye yazmıyorum. En son geçen sene haziran ayında kendisini arayıp savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacağımı söyledim bana 800 tl banka havalesi yaptı üstüne de 700 vereceğini savcılığa gitmememi istedi kabul ettim. Ortadan kayboldu. Tabi bu 15 ay içerisinde annesi öldü oğlu beyin kanaması geçirdi ve buna benzer bir sürü sağlık sorunları. Daha sonra 29 ekimde beni aradı hesap numarası istedi bana biraz daha para göndereceğini daha sonra tamamlayıp arabayı alacağını söyledi bende sinirlendim telefonu kapatıp savcılığa gittim. Durumu anlattım ifademi verdim aracımı geri istediğimi söyledim. Bana kovuşturmaya gerek yoktur diye yazı geldi. Dava açabilirsiniz falan filan. Şimdi ben davayı açarım ama benim amacım arabayı geri almak dava açarsam aracı geri alabilirmiyim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Cevap: Arabamı sattım paramı alamadım
Aranizda alacak iliskisi oldugu uzere dogru olarak takipsizlik karari verilmis. Dogrudan ilamsiz icra takibi yapabilir veya alacak davasi acabilirsiniz. Bir meslektasimdan profesyonel yardim aliniz.
Cevap: Arabamı sattım paramı alamadım
Dava açarım o sorun değil dava açtığımda sonuç ne olur onu merak ediyorum arabayı geri alabileceksem açıcam davayı yoksa kendim halledicem