Merhaba ben babamın kimliğiyle ve maaş bordrosunu alarak kredi çekip çekemeyeceğimi öğrenmek istiyorum.Lütfen yanıt alabilirsem çok memnun olurum gerçekten.Şimdiden teşekkür ederim.
Printable View
Merhaba ben babamın kimliğiyle ve maaş bordrosunu alarak kredi çekip çekemeyeceğimi öğrenmek istiyorum.Lütfen yanıt alabilirsem çok memnun olurum gerçekten.Şimdiden teşekkür ederim.
Elbette hayır.
babanızın izni olmadan kesinlikle hayır.
babanızdan noter onaylı vekaletname almak kaydıyla babanızın adına bankadan kredi çekebilirsiniz.
Ciddi bir soru mu dalga mı geçiliyor anlamadım.Yani peder uyurken kimliği alıp onun üzerine kredi çekmek gibi bir şey mi bahsedilen.Şahsın kendi ve imzası gerekiyor, bankaya bu taleple giderseniz kesinlikle dalga geçildiği düşünülecektir.Şahsın kendi, rızası ve imzası olmalıdır.Çünkü borcun tek muhatabı kendisidir.
gece uyurken babanızın kimliğini alarak kredi çekmeyi ( %0,1 ihtimalle ) başardıktan sonra babanız borca itiraz ederse veya bankayı denetleyen iç mekanizma , devlet mekanizması fark ederse hem banka ciddi derecede ceza alır hemde siz ciddi derecede hapis, para cezası alırsınız.
babanızla birlikte en yakın NOTERE GİDEREK kredi çekme yetkisi içeren vekaletname düzenlenmesini talep etmeniz, babanızda imzalayarak onay vermesi durumunda babanız adına kredi çekebilirsiniz.
- - - Updated - - -
merakım soruyorum;
sizin yaşınız kaç ?
babanızın adına kredi neden çekmek istiyorsunuz ?
lütfen açıklayınız............
Babanizla birlikte giderseniz neden olmasin?