Merhabalar
bir olay olmuş fakat olay yerinde ben yoktum işdeydim.
mahkmeye maaş bodrosunu sunsam o aya ait ceza alırmıyım.biliyorsunuz ki işe gitmediğiniz gün maaş bodrosu eksik gün yatar.mahkemeye tam gün yattığını gösterisem nasıl olur.
Printable View
Merhabalar
bir olay olmuş fakat olay yerinde ben yoktum işdeydim.
mahkmeye maaş bodrosunu sunsam o aya ait ceza alırmıyım.biliyorsunuz ki işe gitmediğiniz gün maaş bodrosu eksik gün yatar.mahkemeye tam gün yattığını gösterisem nasıl olur.
Bir yerde çalışıyor olmak o ayın tüm mesai saatlerinde tam iş yerinde bulunduğunuzun hiç ayrılmadığınızın kanıtı değildir.Varsa şahitlerle desteklenmelidir.
Merhabalar
Bi yerde hırsızlık olayı oluyor semt pazarında ve pazarda kadının parası çalınıyor.fakat ömrümde hiç gitmediğim bi yerde bu olay oluyor.hatta ogün isde çalışıyordum.kadın beni pol-net polis resim arşivinden beni gösteriyor ve dava açılıyor.şirket ići ve dışı mail yazıßmalarım var müşterilerle akşama kadar.şirkete giriş cikiş turnike kaydında vardır.savcı delilleri: şüpheli teşhis tutanağı müsteki beyanı ve tanık.sizce sonuç ne olur?
yorumlarınız rica
yardım ltfn
Bilgi ltfn
Forumda cevap verme zorunluluğu yoktur.Kişiler vakti olmadığı için veya bilgi sahibi olmadığı için cevap veremeyebilirler.Tekrar yapmak forum kurallarına aykırıdır.Defalarca yapılan tekrar sebebiyle konu kitlenmiştir.