Limited Şirketi hisse devri
2004 Yilinda Kizkardeşimin Eşiyle 40.000.ytl.sermayeli %66'si Benim %34 Kizkardeşimin Eşinin Olmak üzere Bir Ltd.şirket Kurduk.ancak Kuruluş Sermayesi 40.000.ytl Gözüksede Harcanan Meblağ 140.000.ytl.civarinda Ve Hepsi Belgelidir.şirkete Makina Ve Kipman Alimi Için Babam Dişaridan Bir Leasing Firmasina Gayrimenkul Ipoteği Vererek Kefil Oldu.birkaç Ay Sonra Bu Kefaletten Dolayi Huzursuz Olduğunu Söyleyip Benden şirket Hisselerimi Borç ödemeleri Bitene Kadar Istedi Bende Babami Kirmak Istemediğimden Isteğini Yerine Getirdim.ben Hisseleri Noterden Kendisine Devrettim Devir Belgesinde Her Ne Kadar Kuruluş Sermayesi Tutarinda Bir Bedel Aldiğim Yaziyorsada Böyle Bir Para Almadim.ancak Benden Hisseleri Alan Babam Benden Habersiz şirket Karar Defterine Benim Yerime Sahte Imzalarla Hisseleri Devrettiğimi Belirten Bir Karar Aliyor Sahte Imzayla Aldiği Bu Kararida Ticaret Sicilde Ilan Ediyor Bunuda şirketin Tamamini Kzikardeşim Ve Eşine Vermek Için Yaptiğini Açikça Söylüyor.şimdi Bu Devrin Iptali Ve Hisseleri Geri Almam Mümkünmü.imzanin Sahte Olduğunu Ispatlarsam Ticaret Sicildeki Ilan Iptal Olur Ve Yok Sayilir.bildiğim Kadariyla Her Ne Kadar Ortada Noterden Bir Devir Olsada Süresi Içinde Ticaret Sicilde Ilan Edilmeyen Devirler Yok Sayiliyormuş Bu Doğrumu?