Rent a car tuzağına düştüm
Meraba benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim . sorunum 3 gün önce araba kiraladım arabayı teslim ettim araba da tur attık sağ on tekerden ses geliyor dedi ama ses gelmiyordu yarın sanayi gpstericem dedi sanayiye göstermiş beni aradı arabanın tablası zrot yaptırdım dedi 350 TL daha istedi ama öyle bir şey olmadı bizden para koparmaya çalıştığını anladık yalan söylediğini anladık fatura falan sorduk hallederiz alırız dedi kendi tanıdıgından alır onu araba sanayiye bile gitmedi bize yalan soyluyor 350 TL yi vermemek için ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ?
Araba kiraladım kiraladıgım aracın sağ tekerden ses geliyor dedi adam tabladan geliyor dedi ama ses falan gelmiyordu yarın sanayiye gidecek araba dedi ertesi gün öğlen aradı tablasını ve zrot yaptırdım dedi 350 TL istedi ama araba sanayi te falan gitmedi bize yalan söylüyor ses falan da gelmiyordu arabadan bizden para almaya çalışıyor gittiğine dağir belge bile yok elinde ne yapmam lazım bu durumda
Cevap: Rent a car tuzağına düştüm
Alıntı:
Unuque54 rumuzlu üyeden alıntı
Meraba benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim . sorunum 3 gün önce araba kiraladım arabayı teslim ettim araba da tur attık sağ on tekerden ses geliyor dedi ama ses gelmiyordu yarın sanayi gpstericem dedi sanayiye göstermiş beni aradı arabanın tablası zrot yaptırdım dedi 350 TL daha istedi ama öyle bir şey olmadı bizden para koparmaya çalıştığını anladık yalan söylediğini anladık fatura falan sorduk hallederiz alırız dedi kendi tanıdıgından alır onu araba sanayiye bile gitmedi bize yalan soyluyor 350 TL yi vermemek için ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ?
Araba kiraladım kiraladıgım aracın sağ tekerden ses geliyor dedi adam tabladan geliyor dedi ama ses falan gelmiyordu yarın sanayiye gidecek araba dedi ertesi gün öğlen aradı tablasını ve zrot yaptırdım dedi 350 TL istedi ama araba sanayi te falan gitmedi bize yalan söylüyor ses falan da gelmiyordu arabadan bizden para almaya çalışıyor gittiğine dağir belge bile yok elinde ne yapmam lazım bu durumda
arabayı kiralarken sözleşme vs imzalamadınız muhtemelen. Kira ücreti için nasıl anlaştıysanız onu ödeyin sadece. Belge de olsa siz bu aracı kiralarken böyle bir sorun yoksa, sorumluluğunuz da yoktur. Dilerse uğraşsın ve ispat etsin.
Cevap: Rent a car tuzağına düştüm
Sözleşme imzaladım senet te imzaladım onları her yer imzalatıyor ama arabayı yaptırdığına dağir fatura falan yok yaptırdım diyor bize ama yalan söylüyor bunu biliyoruz ne yapmam lazım
Cevap: YARDIMINOZ LAAZIm acill
Öncelikle forumda tekrar yapmak kurallara aykırı tekrarı durumunda müdahale etmek zorunda kalabiliriz.Lütfen buna dikkat edelim.Elinde senet olduğu müddetçe karşı tarafın dedikleri önem taşır.Senede dediği miktarı yazıp icraya koyabilir.Senet tek başına borcun kanıtıdır.Buna yapabileceğiniz bir şey yok.Yani karşı tarafın elinde senet olduğu müddetçe saz onun elinde.İstediğini çalabilir.Merdiven altı tabir edilen yerlerden araç kiralamayın diye sıkça uyarmamızın sebebi de budur.
Rentacar belirtilen işlemin yapıldığına dair bir fatura alırsa mecburen o miktarı ödemeniz gerekecek. Aksi halde seneti takibe koyacaklardır.
çok geçmiş olsun ne diyelim 350 tlyi öde kurtul sadakan olur uğraşma zararlı çıkarsın
Merhaba Arkadaslar
2012 bir araba kiraladim araba ile kaza yaptim arac sahis kaskoluymus yine madur etmedik istedigi yönde ifade verdik ama sigorta şirketi takibe aldi ve rent a car sahibi anlasti ama adam 2015 yili haziranda icraya vermiş borca itiraz ettim ama hakim rent etti. Menfi tesbit davasi acsam ne olur. Senet ustunde rent a car yazıyor cirtcirt li senet sonrada imza ile ustunde yazan mebla baska kalemlerle doldurulmuş bu adamla hicbir ticari ilişkim yok nasil bir yol çizebilirim bununla ilgili bilirkisi raporu ne olur bilmiyorum. Bu konuda emsal davalar varmi.
Teşekkürler şimdiden