Merhabalar
15.01.2004 tarihinde TMS Sağlık Hizmetleri adında bir firmada işe başladım fakat beni gene kendi şirketleri olan AVITA Turizm ve Seyahat şirketinde işe başladı olarak göstermişler. AVITA şirketinde beni 07.04.2004 tarihinde çıkartıp 08.08.2004 tarihinde tekrar işe geri almışlar.
19.08.2004 tarihinde beni tekrar işten çıkarıp 20.08.2004 gerçekte çalışmış olduğum şirkete tekrar işe almışlar , yeni uygulama ile edevlet içerisinde artık işten çıkış hakkında bilgiler görünmekte 19.08.2004 tarihinde iş çıkış sebebimi kod 11 ile görünmektedir yani İşten çıkış nedeni İŞ KAZASI SONUCU ÖLÜM bunun ile ilgili başvuruda bulundum fakat yasal süre 15 gün olmasına rağmen 40 gündür herhangi bir dönüş alamadım bilgi edinme bölümünden.
Adı geçen TMS Sağlık Hizmetleri firmasına açtığım dava 9 sene sürerek yeni bitti sorularım şu şekilde ;
*11 sene geçtiği için beni TMS ve AVITA firmalarında yaptıkları girdi çıktılar için şikayet hakkım varmı?
*Çıkış sebebimin ölüm olarak yazılmasını AVITA tarafındanmı yoksa SGK da çalışan bir memurun hatasındanmı kaynaklandığını nasıl öğrenebilirim hangi kuruma başvurmam lazım?
Teşekkürler