merhabalar, aile içi bir darp olmadığı için buraya yazdım umarım yanlış olmaz. ben bir tıp fakültesinde 6.sınıf yani hastanede görev alan intern doktorum. hastanemizin hematoloji servisinde belge ile bir yasak olmamasına rağmen intern dr kartımı da gösterdim ama alınmadım, çünkü hematoloji sorumlu internü değilim diye. bu arada benden 5 dk önce başka arkadaş servise alınmış diye bir ayrıntı veriyim. ardından güvenlik bana emredip 'yasak, çık dışarı gerizekalı' gibi hakaretlerde bulundu. ben de iade etmiş oldum, sensin diyerek. sonra içeriden hemşire vs geldi güvenliği uzaklaştırdı. hala gerizekalı, bana mı doktorsun vs ile başlayan ağza alınmayacak hakaretlerde bulununca ismini öğrenmek istedim. bu arada şikayet edeceğimi anlayınca, 'çık lan dışarı, burası benim yerim, istediğimi içeri almam' diyip, sağ kolumdan sıkıca tutarak ki erkek güvenlik, beni 10 metre kadar iteleyerek en dış kapısının önüne bırakıp 'istediğin yere şikayet et, napabilirsin ki' dedi. ben de kolumdan tutup attığı için şerefsiz dedim. şahidim orada görevli ve olaylar olurken yanımda olan intern dr arkadaşım. darp raporu aldım, şikayetçi oldum ama bana gerizekalı dedikten sonra içeriden gelenlerle anlaşıp hep ben hakaret etmişim gibi dilekçe yazmışlar. arkadaşım da ilk onun gerizekalı dediğine şahit. ayrıca güvenlik kameralarında kolumdan tutulup, asılınırak atıldığım var. bu konuda darptan dolayı da sinirle hakaret ettiğim için hakaret açısından ben de suçlu bulunur muyum, ve kişi acaba ceza alır mı? yasak denilen şey yönetmelik de yok çünkü.
teşekkür ederim.