Hırsızlık davasina tanik istemi
Mal alım satım yapiyoruz sanirim bir zamanlar aldığımız elektronik eşyadan dolayi mahkeme tarafından cagiriliyoruz fakat ben oyle bi mal aldim mi almadım mi hatırlamıyorum bile karakolda aldim felan dedim ama korkudan ne yapacağımı şaşırmış halde oldugum Icin o ifadeyi reddedecegim (bu sorun olur mu ) benim aldığım ürün olduğu kanitlanirsa ne olur ne yapmam gerek eger kanitlanmazsa yani baska bir kişi tarafından alınmışsa beni boşa çağırmışlarsa ne olur daha onceden bu arkadaşla teklif boyutunda muhabbetimiz oldu ama hiç bisey alip almadigimi hatırlamıyorum ne yapmam gerek. Ayrica facebook sifremi bile verdim ben polislere korkucak hiç biseyim olmadığı Icin ordan herhangi bi sapma olabilecek konu bulabilirler mi delil olarak sayilir mi haksız yere bir karar çıkmasından korkuyorum ticaretle uğraşan insanız sonucta
Yardimci olan avukat arkadaşlara Tesekkür ediyorum .
Cevap: Hırsızlık davasina tanik istemi
Ne alıp sattığınızı anlayamadan nasıl cevap verelim sayın üye? Kaçak telefon mu? Suç eşyası mı yoksa alımı satımı serbest olan yasal ürünler mi? Konuyu ayrıntılı anlatmazsanız fikir beyan etmemiz de güçleşiyor. Sonra da neden bize cevap vermiyorlar diye bir dolu serzeniş yiyoruz (bu eleştirim sadece size değil, buraya soru soran çoğu vatandaşa...)
Cevap: Hırsızlık davasina tanik istemi
Elestiriniz beni memnun etti bu konularla ilgili benim bi bilgim olmadığı icin nasil kendimi ifade edeceğimi bilmiyorun elektronik eşya laptop telefon gibi fakat o sahislardan bisey alip almadigimi hatırlamıyorum sonucta onlarca teklif geliyor bu nedenle karakolda aldim dediğim ifadeyi de değiştirmek istiyorum benim nasil biryol izlemem gerek.ifade zorluğundan dolayi tekrar kusura bakmayın