Kavga esnasında elmacık kemiği kırılmasından suç alınır mı ?
Öncelikle herkese merhaba,
Sokağımdan tanıdığım bir adam haziran ayında gece ben dışardayken uyuşturucu alıp yanıma geldi küfürler etmeye başladı(cinsel içerikli,üst soya ve alt soya)arkadaşlarla kaçtık oradan evimin orda bir parka oturduk yeniden bizi buldu.Sonra bizim oturduğumuz yerde bağırmaya başladılar başka vatandaşlar onlara kızdı onlarla kavga etmeye başladılar sonra bende kavgayı uzaktan izlerken o bana küfür eden sağ arka baldırımdan beni gizlice bıçakladı ve arabaya atlayıp kaçtı.Hastaneye kaldırıldım dava açıldı dava aralıkta olacaktı.
Dava günü mahkeme salonunda beklerken bana yine küfürler,tehditler etmeye başladı(kameralar ile sabittir).Sonra mahkeme salonunun olduğu koridorda(yanında 2 kişi daha var benim de yanımda 2 arkadaşım var)üstümüze atladı(kameralar ile sabittir)Kendimizi korumak için ilk o vurduktan sonra bizde ona vurduk 3 e 3 kavga etmeye başladık.Fakat yanındaki bi arkadaşının kavga esnasında elmacık kemiği kırılmış ve ameliyata alınmış mahkeme kararı şubata ertelendi ve onlarda bu nedenden rapor alıp dava açmışlar.Biz de darp edildik biz de rapor alıp dava açtık şikayetçi olduk.Benim 17 yaşında aldığım basit yaralama bir infazım var.Beni bıçaklayanın da daha önce sabıkası ve infazı var.Sizce ne olur şimdiden teşekkür ederim
Cevap: Kavga esnasında elmacık kemiği kırılmasından suç alınır mı ?
Karşılıklı kavgadan tüm taraflar, elmacık kemiği kırığından da siz ceza alırsınız...