Teşekkürler.
Printable View
Teşekkürler.
Dava açılmadan şikayetinizi çekebilirsiniz. Buna rağmen dava açılırsa ifade vermek için mahkemeye bir defa gidersiniz. Hakim davaya katılmak istiyormusunuz diye sorarsa hayır dersiniz ve bir daha gitmezsiniz.
Teşekkür Ederim Kardeşim Yorumun İçin.Yalnız Aklıma Takılan 2 Şeyi Sormak İstiyorum.İfade Vermeye Gittiğimde Şikayetimi Geri Çekeceğimi Söylediğimde.Şuan Geri Çekilmelik Bir Durum Yok Demişti.Birde Bilişim Suçlarında Çalışan Birine İptal Edebilirmiyiz Diye Sorduğumda Aldığım Cevap; Şuan soruşturma aşamasındadır, bir de kovuşturma aşaması var. sizi davalara çağırmaları büyük ihtimaldir.
Bu suç türü şikayete tabi değil. İptal edelim, yada şikayetten vazgeçelim gibisi olmuyor malasef, Yani Ben Su Aşamada Dava Açılmadan Şikayetimi Hangi Yollarda Çekebilirim?
Hem Biranlık Sinirle Şikayette Bulundum,Hemde Bimerin Bensiz İlgilenebileceğini Düşündüm.Çünkü Cumhurbaşkanına Hakaret Var.
Savcılığa gidersiniz yazılı dilekçe verirsiniz. Soruşturma aşamasında şikayetten vazgeçme olmaz diye birşey yok. Ancak savcı sizi tanık olarakta gösterebilir. Şikayetinizden vazgeçsenizde kamu olarak soruşturmayı sürdürüp dava açabilir. Sizi tanık olarakta çağırabilirler. Savcılık kovuşturmaya yer olmadığına yada takipsizlik kararıda verebilir. Şahıs ne dedi bilmiyorum ama hakaret sizin iddianız. Savcılık bunu ağır eleştiri, delil yetersizliği gibi görme ihtimalide var.
Hocam Cumhurbaşkanına Hakaret Etti.Resim Olarak Attım Zaten.İfadeye Vermeye Gittiğimde Bana Gösterdi Memur.Hakaret Ettiği Resim Ellerinde.Şimdi Tam Anlayamadım.Şikayeti Geri Çeksemde Beni Çağırırlarmı? Sizce Bu Durumda Napmalıyım? Aslına Bakarsanız Şahışla Yüzyüze Gelmek İstemiyorum.Büyük İhtimal Tatsızlık Çıkar.Bende Pek Hoşlanmıyorum.
3. defa olacak ama, Şikayeti geri çeksenizde çağırabilirler.