Evimin yakinlarinda havai fisek atiyorlar suc duyursunda bulunsam ne delil sunacagim evimin dibinde atmiyorlar cunku bana karsi atildigini nasil kanitlayacagim?
Printable View
Evimin yakinlarinda havai fisek atiyorlar suc duyursunda bulunsam ne delil sunacagim evimin dibinde atmiyorlar cunku bana karsi atildigini nasil kanitlayacagim?
Kimdir bu kişiler , neden uzun zamandır sizinle bu şekilde uğraşıyorlar, aranızdaki bağ nedir,sorun nedir?
Bu sahisin kiz arkadasinda gozum oldugunu dusunuyor aslinda oyle birsey yok aramizda telefon konusmasi mesajlasma vb hicbirsey yok bana karsi atildigini nasil ispatlarim balkonda havai fisek sesleri net duyulur sekilde video var elimde bu ceza almasina yeterli olur mu?
Arkadaşlar savcılığa suç duyurusunda bulunacağım fakat bu ben atmıyorum benim attığımı nerden biliyor derse elimde video kayıtları var fakat sadece havai fişek duyuluyor onun attığına dair kanıt yok balkona çıktığımda havai fişek atıyorlar evimi gören parktan o şahısın attığını nasıl kanıtlarım savcı telefon konuşmlarını istetirse ortaya çıkar .? Ne yapmalıyım