Böyle bir borcum var ama ödeme durumum yok
Merhabalar arkadaşımla bir is yapmıştım benden senet aldı ama is batti karını buna rağmen istedi bende kabul ettim senet vadesi geldi ödeyemedim senedi icraya verdi ama senet bana degil annemlerin evine gelmis onlarda almamış bende muhtarlıkdan aldım tebliğ mazbatalı zarfında tarih 16.12.2015 yaziyor ama icra takip ödeme emrinde tarih 14.12.2015 yaziyor tebliğ tarihi hangisi oluyor ihtiraz etme surem 5 gun olduğu icin hangi tarihi baz Alicam borcu odemek istiyorum ama durumum yok itiraz etsem Nasıl bir sonuç doğar alacaklının avukatıyla görüştüm anlaşmaya varmıyor benim üstüme hic birsey yok kredi borcum kredi kartları borçlarım var üstüme hiçbirşeyi yok oturduğum eve haciz gelmiyor ailemin sahip olduğu eve haciz gidiyor Nasıl bir yol izlemeliyim bir avukat tutsam ortalama nekadar ister yardımlarınız icin tesekur ederim
Cevap: Böyle bir borcum var ama ödeme durumum yok
Tebliğ tarihi muhtara teslim edilen tarihtir. Senede itiraz etmeniz size inkar tazminatı ödemenizden ve borcunuzu arttırmaktan başka bir işe yaramaz. İcra ikametinizin gözüktüğü adrese gider. Ama sizin oturduğunuz başka bir adres var ise orayada haciz gelebilir.
Avukatı neden tutacaksınız?
Tesekkur ederim cevabınız icin benim borcu karsilicak kadar param yok uzlaşmada olmuyor ailemin kaldığı evlerin onların bu islerle alakası yok evde cocuk odasi var 2 adet yatak 1 tüplü 1 lcd tv kardeşlerimin laptopu derindondurucu çamaşırmakinesi Nofrost dolap oturma grubu filan var benim yaşadığım ailemin evine haciz gitmesi onların zor duruma düşürürmu eşyaların bir kısmının faturası yok eve haciz giderse aile bagiminda kopmasını sağlar yıllardır ikamet ettikleri adres ben avukat tutma nedenim borcumun benim olduğunun aileme haciz gidildiğinde manevi bi cokuntuyengirerim ailemle aram bozulur itiraz edersem dava ne kadar uzar yardımlarınız icin şimdiden tesekkurler
- - - Updated - - -
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
Tebliğ tarihi muhtara teslim edilen tarihtir. Senede itiraz etmeniz size inkar tazminatı ödemenizden ve borcunuzu arttırmaktan başka bir işe yaramaz. İcra ikametinizin gözüktüğü adrese gider. Ama sizin oturduğunuz başka bir adres var ise orayada haciz gelebilir.
Avukatı neden tutacaksınız?
Tesekkur ederim cevabınız icin benim borcu karsilicak kadar param yok uzlaşmada olmuyor ailemin kaldığı evlerin onların bu islerle alakası yok evde cocuk odasi var 2 adet yatak 1 tüplü 1 lcd tv kardeşlerimin laptopu derindondurucu çamaşırmakinesi Nofrost dolap oturma grubu filan var benim yaşadığım ailemin evine haciz gitmesi onların zor duruma düşürürmu eşyaların bir kısmının faturası yok eve haciz giderse aile bagiminda kopmasını sağlar yıllardır ikamet ettikleri adres ben avukat tutma nedenim borcumun benim olduğunun aileme haciz gidildiğinde manevi bi cokuntuyengirerim ailemle aram bozulur itiraz edersem dava ne kadar uzar yardımlarınız icin şimdiden tesekkurler
EV eşyalarının haczi zorlaşmış durumda. AMa 2 tvden biri olan lcd tv yi derin dondurucuyu alıp götürme hakları var. Bunların faturaları diğer aile bireylerinden birinin üstüne ise bunu ibraz edersiniz. Buna rağmen haczederlerse şerh koyup itiraz edersiniz. Aİlenizle sorun yaşamak istemiyorsanız ikametgahınızı başka bir yere aldırabilirsiniz.
Merhabalar ayın 16 sinda icra tebliği geldi pazar gunu yanı yarın icra dairesine gidip itiraz edebilirmiyim hangi aşamaları takip etmeliyim
Resmi ikamet edresin ailenin yanı görünüyor sanırım. Ailenle yaşamıyorsan ikamet edresini nüfus müdürlüğünden acilen güncelleştir. Resmi ikamet adresin ailenin yanı değil ise ve orada yaşamıyorsan icra memurları geldiğinde ailen icra memurlarına bizimle yaşamıyor. Burada oturmuyor demesi gerekli. Ancak ailenle yaşıyorsan ve ikametin ailenin adresi görünüyorsa işlem yaparlar.(not:hukukçu değilim)
Pazar gunu icraya itiraz etme Hakkı'm doluyor 33.icra dairesine gidip itiraz edebilirmiyim edersem Nasıl gerçekleştirebilirim lütfen yardımcı olun
Lütfen yardım edin bugun yanı pazar gunu 33.icra dairesine gidip itiraz edebilirmiyim yardim edin lütfen itiraz uzun sürüyormu ayın 16 sinda muhtarlığı teslim edilmiş 5 gün icinde itiraz etme Hakkı'm oldugu yaziyor pazar gunu saat kaça kadar 33.dairesine itiraz edebilirim islem uzun sürüyormu ?
lutfen yardım edin 16 sında muhtarlıkdan aldıgım icra kambiyo senetleri tebliğinin son itiraz süresi ne zamandır ve nasıl itiraz edebilirim 33.icra dairesine gidip itiraz edebilirmiyim