amca oglumla adam dövmeye gittik
evinin önünde bekledik geldi ben arabada bekledim ben bişey bakmadım onlar kavga yapmaya başladı, ben bir şey yapmaya gitmedim zaten, daha doğrusu konuşurlar falan diye düşündüm bakmayın adam dövmeye gittik dediğime dikkat çekmek için öyle yazdım, baktım bunlar kavga etmeye başlayınca ben arabayla uzaklaştım millet de gelip bizi tutmasın diye yani arka tarafta polis evi vardı korktum yani, sonra aldım amcaoglunu bir yerden eli kırılmış onu hastaneye götürdüm orda yakalandık, polis çağırdı hastane polisi, ordan bizi sırayla ilk muayine sonra karakolda tuttular 8-9 saat, sabaha doğru çıktık ifade verip, ilk giren bizdik nezalete son çıkan biz olduk tabi yanımızda tel yoktu haliyle kimse gelmedi, karşı taraf 7-8 kişi toplanmış ailesiyle, bizden şikayetci oldu bizde asılsız suçlama bizim alakamız yoktur diye ifade verdik, asılsız suçlamadan dolayı bizde şikayetci olduk,
şimdi ne yapsak acaba uzlaşma denicez fazla geç olmadan ama olmazsa bende ceza alırım diye korkuyorum, daha önce burada anlattıgım dedemin köydeki olaydanda şikayetci olmuşlardı onun mahkemesi 5-10 gün sonra ne yapcam bilmiyorum aksilikler üst üste bu yılın yarısı ful bu şeylere kafa yorarak geçicek sanırım