Verilemeyen ve engel olunan hizmet sunumu hakkında
Merhaba,
Yaklaşık on gün önce TTNET ile sözleşmem bitmiş ve iptal talebi vermiştim. Daha sonra bir kampanya ile yeniden aradılar kabul ettim. Ancak iptal talebim askıda olduğu için kampanyayı yapamadılar. Ve yine askıda kalan işlem nedeni ile, hattımı iptal de edemiyorlar. Bu askıda kalma durumundan ötürü, ne yeni bir kampanya kabul edebiliyorum ne de hattımı tamamen iptal edebiliyorum. İptal edemediğim için de, bir başka firma ile İnternet kullanmaya devam edemiyorum. Gerek müşteri hizmetleri gerekse bölge şubeleri sürekli talepler açıyor ancak bir çözüm sunamıyorlar. Bir haftadır internete erişemediğim gibi erişmemi sağlayacak diğer firmalar ile anlaşma yapmamı da engelliyorlar. TTNET ile aramızda an itibari ile geçerli biz taahhüt bulunmamaktadır. Bu sorundan ötürü, TTNET'e dava açma hattımı iptal ettirme ve bu süreçte kullanamadığım hizmetten ötürü azalan imkanlarım vs gibi nedenler ile dava açarak süreci hızlandırma ve olabilesi bir tazminat ya da suç hakkım var mıdır? Varsa yada yoksa nasıl bir yol izlemeliyim?
Cevap: Verilemeyen ve engel olunan hizmet sunumu hakkında
En yakın Türk telekom şubesine şahsen gitmenizi öneririm. Yinede çözemezseniz Sizin için en çabuk sonuç yeni hat almak olur.
Cevap: Verilemeyen ve engel olunan hizmet sunumu hakkında
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
En yakın Türk telekom şubesine şahsen gitmenizi öneririm. Yinede çözemezseniz Sizin için en çabuk sonuç yeni hat almak olur.
Gittim herhangi bir çözüm sunamadılar. Port kullanımda olduğu için yeni bir hat veremiyorlar. Zaten verecek olsalar başka bir firmaya geçeceğim ancak eve gelen hat askıda kalan işlem nedeniyle iptal edemedikleri için başka türlü kullanıma da sunulamıyor. Kişisel olarak tercih sunma hakkım yok. Bekleyeceksin diyorlar ne kadar diyorum geçtiğimiz zamanlar da 6 ay da bekleyen olmuş.