-
Hukuk bürosu
Hukuk bürosu hukuki yollardan borcu tahsil etmeyr çalışıyor .Emekli maaşımdan diğer borçlarım bitince ödeme yapacam şeklinde taahhüd verdim.Eve hacze geldiler.Yine geleceklerini söylediler.Ancak bir çalışan sürekli borcu ödemem gerektiğini oturduğum ve babama ait olan evi sattıracağını! (borcum şu an17bin)babamın adına olan annemin telefonuna ulaşarak annnemi baymayı başardı.Babana da ulşacam sülalene ulaşacam o parayı senden alacam diye sürekli tehditler ediyor.Genç kızımın gururunu kıracak konuşmalar yapıyor.Kızım hasta oldu.İnsanlıktan çıkmış bu çalışan için ne yapabilirim.Söylediklerini yapacağı konusunda iddia ediyor.Gerekli şikayetleri yaptım ama son derece seviyesiz bir şekilde hayatımızı zindan ediyor.Borç benim belki o kadar uzatmadan da ödeyecem ama şu an 20 liram var.Bana 500 bile getiremiyosun.Bulacaksın diue bağırıyor.Maalesef ben de onun seviyesine iniyorum bazen.Nasıl bunaltıyor parayı bul yoksa babana söylerim.Bu nasıl bir insanlık ve meslek etiği anlamadım.
-
Cevap: Hukuk bürosu
Yasalarla alacağı tahsil yolları kısıtlanınca malesef bu tür yollara kaldı hukuk büroları, sizi arayan avukat değildir büyük ihtimal ücretli terbiye yoksunudur ver ücretini hayatında görmediği insanlara seviyesizliğin her türlü örneğini sergilesin kabilinden köleler bunlar. Gerekli şikayetleri yaptıysanız aramalarını kaydedip dilekçe ile dosyanıza bildirmeye devam edersiniz Allah ödeme kolaylığı ve sabır versin.
-
Cevap: Hukuk bürosu
Teşekkür ederim.Avukat değil zaten sadece yasal bir sonuç elde etmeden ailemizde bir facia yaşanmasından korkuyorum.Hepimizin psikoljisini bozmayı başardı.İyi akşamlar...