Cevap: hırsızlıkla suçlanmak
Sizin olduğunuzu net olarak söyleyen tanık ifadesi yoksa, olay anını ve sizi gören kamera kaydı yoksa ve suçu kabul de etmediğinize göre, tek bir müşteki iddiası ve teşhis tutanağı ile ceza almazsınız, beraat edersiniz...
ilginiz için tşkler tanık mahkemede veya müşteki buydu demeyle ceza verilir mi?
olay silivri'de oluyor. Ben Beykoz'da oturuyorum.İşyerim Ataşehir'de ve olay p.tesi çalıştığım gün oluyor. Ben Silivri'ye hiç ömrüm boyunca gitmedim.
Beraat çıkacaktır diye düşünüyorum. Mahkemeden olay günü için cep telefonu hts kaydımın çıkarılmasını istiyorum diye talepte bulunun. Olay günü işyerinde olduğunuza dair de iki şahit bildirin.
Şirket içi ve dışı maillerim var.Şirkete giriş çıkış turnike kaydım var.O aya ait tam maaş bordrom vardır.Bunları mahkemeye sunsan delil olur mu? bunlar işimi görmez mi?
biliyorsunuz özel sektörde izin almak 2 tane eleman için bide kendin yoksun o gün tanık bide felan sorun olacak benim için
Saydıklarınızı delil olarak sunun, "mahkemeniz gerek görür ve isterse o gün hep işyerimde olduğuma dair tanık dinletebilirim" diye de belirtin ama.
Sağolun kendinize iyi bakın
sağol değerli kardeşim sizde iyi bakın
- - - Updated - - -
konuya vakıf diğer arkadaşlarında yorumlarını alabilir miyim?
Cevap verir misiniz değerli arkadaşlar