-
yanlış ifade
merhaba avukat bey ben yazın gece kulubunde 5 gr otla yakalandım ama esra yanımdaki 17 yasında kızın cantasındaydı ben cebinde belli oluyor diye cantaya koydugumu söyledim ve gece kulubunde sigaramız yoktu beni şikayet eden sahıza bana 5 tane sigara karsılıgı az bir miktar verdigimi ve sikayet ettigini söyledim kız temiz cıktı ben esra ve az miktarda extazi cıktı eve ilk kagıt geldi eteleme 5 yıl içinde tekralamam ve bir yıl denetimli serbestlik artı tedavi ama sonra iki hafta sonra 2 agır ceza mahkemesinden bir kagıt daha geldi ticaretini yapıp kucuk kızı suca teskil etmekten ben kimdeye esrar vermedim jandarma uzerime sigara karşlıgı verdin mi kendini yakma söyle deyince korku ve baskıyla söylesim ve savcı karşısınada bu ifademi degiştirmedim ve ifadem avukatsız alındı mahkemede ifade degiştirip gecegi söylersem kabul edilirmi
-
Cevap: yanlış ifade
Mahkeme huzurunda verdiğiniz ifade geçerlidir. Ama hakimler hem kolluk kuvvetinde hemde savcılıklta verdiği sıcağı sıcağına iafedede deyip o ifadeyi geçerli sayma gibi bir hastalıklarıda var.
Daha önce verdiğiniz ifadelerin baskı altında ve cmuk a aykırı alındığını ve kabül etmediğnizi ve Bahsettiğiniz kızın tanık olarak çağrılmasını talep edin.
-
ben özel guvenlikte calışıyorun ve zorr durumdayım ekonomi olarak bir bara gittim basıma bin olay geldi suna denetimli serbestlik ve tedavim devam ediyor ve ocak 15 mahkemem var tutlanıcam diyor avukatlar yaptıgım hiç bir sey yok şikayet eden aladıgını söyleyen cunku ne verdim ne sattım hakim bana inanırmı ne yapmam gerek avukat tutmam gerekirmi
-
bu ifade ceza almama sebeb olurmu 3 gr ot yuzunden 10 yıl ceza alırmıyım ben