Cevap: Bimer şikayet hakkinda
iftira attığınız iddiası ile mi suçlandınız ?
konu şu başkasının kimlik bilgileriyle benim adıma açık olan internetin ıp numarasından bimer'e şikayette bulunulmuş . kimlik bilgilerine sahip olan kişiyle savcılık irtibata geçmiş ancak ben böyle bir şikayette bulunmadım demiş ki ondan sonra araştırmışlar bu ıp adresi benim adıma kayıtlı.
- - - Updated - - -
sonuçta bu şikayeti ben başkasının kimlik bilgileriyle yapmış gibi gözüküyorum veya benim evimden wifi şifresini kullanarak girilmiş olup başka bana garezi olan biriside yapmış olabilir bunu bilmiyorum
- - - Updated - - -
iftira olarak mı geçiyor yoksa bilişim suçu olarak mı geçiyor bilmiyorum savcılıkta ifadem alındıktan sonra bir üst mahkemeye sevke edildiğini öğrendim buda ağır ceza mahkemesi olduğunu öğrendim neyle suçlandığımı bile bilmiyorum
BİMER'e başvuru yapmak ne zamandan beri suç? Başka birşey olmasın, bence içeriğini tam olarak öğrenin.
Alıntı:
RuTH rumuzlu üyeden alıntı
BİMER'e başvuru yapmak ne zamandan beri suç? Başka birşey olmasın, bence içeriğini tam olarak öğrenin.
şimdi ruth isimli üyemiz
sizin adınıza bir internet ıp adresi var ve bu adres üzerinden size ait olmayan başka bir kimlikle bimer'e şikayette bulunuluyor
ve şikayet eden kişi ben böyle bir şikayet etmedim diyor bende ben yazmadım diyorum ve bu suç oluyor mu ?