Ev Sahibim Elektrik ve Su Abonelikleri Adıma Olduğu Halde Kapattırdı
Sn.Yetkililer,
Halen oturduğum evde kiracı olarak yaşamaktayım.Ev satıldı.Tarafıma satın alan kişi tarafından herhangi bir resmi
tebligat gelmedi.Ev sahibi evden çıkmam konusunda ısrarcı olunca,kira sözleşmemin 05.02.2015 tarihine kadar
devam ettiğini ödemelerimi yapabileceğimi söyledim.
Fakat ev sahibi CLK Akdeniz elektrik dağıtım ve ASAT su dağıtım'dan evi yeni satın aldığını bildirerek,benim adıma
olan ve halen devam etmekte olan abonelikleri kendi üzerine almıştır.
CLK ve ASAT benim aboneliğimi tek taraflı olarak,benim adıma olan abonelikleri tek taraflı iptal etmişler.
Şu anda evimin elektriği ve suyu kesik durumda,mağdur oldum.Ev bakıyorum.
Yukarıda yazmış olduğum konu hakkında ne yapmam gerekir...
Şimdiden teşekkürler.
- - - Updated - - -
Yukarıdaki tarih 05.02.2016 dır.Bilgilerinize..
Cevap: Ev Sahibim Elektrik ve Su Abonelikleri Adıma Olduğu Halde Kapattırdı
Alıntı:
aliucar07 rumuzlu üyeden alıntı
Sn.Yetkililer,
Halen oturduğum evde kiracı olarak yaşamaktayım.Ev satıldı.Tarafıma satın alan kişi tarafından herhangi bir resmi
tebligat gelmedi.Ev sahibi evden çıkmam konusunda ısrarcı olunca,kira sözleşmemin 05.02.2015 tarihine kadar
devam ettiğini ödemelerimi yapabileceğimi söyledim.
Fakat ev sahibi CLK Akdeniz elektrik dağıtım ve ASAT su dağıtım'dan evi yeni satın aldığını bildirerek,benim adıma
olan ve halen devam etmekte olan abonelikleri kendi üzerine almıştır.
CLK ve ASAT benim aboneliğimi tek taraflı olarak,benim adıma olan abonelikleri tek taraflı iptal etmişler.
Şu anda evimin elektriği ve suyu kesik durumda,mağdur oldum.Ev bakıyorum.
Yukarıda yazmış olduğum konu hakkında ne yapmam gerekir...
Şimdiden teşekkürler.
- - - Updated - - -
Yukarıdaki tarih 05.02.2016 dır.Bilgilerinize..
CLK ve ASAT ile görüşüp sizin adınıza olan abonelikleri ne gerekçe ile tek taraflı olarak feshettiklerini sordunuz mu? Ne gerekçe gösterdiler? Haklı bir gerekçeleri olmadan bunu yapamazlar. Evin satılmış olması da gerekçe olamaz. Bu fesih işleminde bir suç var gibi görünüyor.