-
Iftira atmak
İyi günler eşim bundan 7 8 ay önce bi restaurantta çalıştı kendi iş yerileri açılana kadarda ayni firmanın başka bir avmde bulunan restourantinda 1 hafta stajyer olarak çalıştı burda garsonluk yapiyordu sonra kendi şubeleri açılınca oraya geçtiler 7 8 ay çalıştı mesai saatler değişince 1,5 yaşında oğlumuz olduğu için uyuşmadı işten ayrıldı. aradan gecen 8 ay sonra eşim bowligo diye bir oyun merkezine başladı 3 haftadır çalışıyor.eşimin şuanki müdürleri referans için eski çalıştıkları iş yerine gidiyorlar yani staj yaptıgı yere eşimi soruyorlar direk dedikleri laf eli uzundur dikkat edin kasadan 180 tl para aldı tipbaxdanda para aldiğini gördüm diyor.Sonra müdür yardımcısı gelerek müdürüne durumu anlatıyor eşimi çağırıyorlar biz böyle bir şeye itibar etmiyor ama sormamız gerekiyor referans için eski iş yerine gittik seni sorduk böyle böyle dediler ne diyorsun dediler.oda ağlayarak eski patronunu ariyor hopörlerde şimdiki müdürüde dinliyor diyorki burak bey ben sizin yanınızdan işten ayrılma sebebimi söylermisiniz diyor mesai saatleri uyuşmadığı için ayrıldın hakkını helal et yine bekleriz diyorlar müdürleri inanıyorlar eşime sonra beni çağırdı gittim yanına neden böyle bir iftira attiniz diye sormak için o müdürün yanına gittik yukarda ofisindeymiş garsonlarla çağirttık gelmedi yukarı cağirdi bizi çıktık sonra yukardaki bayanlarda kapı kitli açılmıyor içerde hesap yapiyor misafiri var eşi var gibi laflar kullanarak hemen güvenlik çağirdilar bizde polis çağirdik karakolda şikayetimizi bildirdik eşime iftira atarak arkadaşlarına karşı rezil ettiler manevi olarakta psikolojisi bozuldu. maddi manevi tazminat davasi açmak istiyoruz ne yapmamız gerekiyor.
-
Cevap: Iftira atmak
değerli dostum öncelikle geçmiş olsun..
Ancak eşinize atılan iftirayı mahkemece kabul edilebilmesi için kanıt gerekiyor elinizde ses kaydı tanık gibi kişiler varmı?
ayrıca karakolda tutulan zabıtlar ne yönde ilerledi.
bu bilgilerin açıkca belirtirseniz daha iyi bir cevap verebiliriz.
-
Cevap: Iftira atmak
By_Fatih öncelikle tsk ederim 2 tane sahidimiz var karakolda biz ayni yazdigim gibi sikayet dilekcemizde belirttik mahkeme celbi henuz elimize gelmedi sahidimizin ifadesini bekliyorlar anlatmis olduklarimi bu sahidimize soylemis bize taniklik edecek