kovuşturmaya yer olmadığı ek karar verilmiş
Şüphelinin üzerine atılı suçtan mahkemenizde yargılaması yapılarak eylemine uyan ve yukarıda gösterilen kanun maddeleri gereğince cezalandırılmasına hapis cezasına mahkumiyet halinde mahkumiyetin sonucu olarak 5237 s.y nın 53/1 maddesinde güvenlik tedbirlerine hükmedilmesine karar verilmesi kamu adına talep ve iddia olunur
Not Sanık Hakkında Hakaret tehdit suçundan kovuşturmaya yer olmadığına dair ek karar verilmiştir
kadeşimle bi tartışmam oldu üst kata çıktı bende evlerinden içeri girmedim merdivende biraz boğuştuk üst katta benim akrabam vs şikayetçi olduk sonra şikayetide ikimizde geri aldık mahkeme tarihi verdiler ben Tuncel ide öğrenci olduğum için Diyarbakır dan tunceliye dosyamı almak için dilekçe verdim kabul olmuş fakat bana böyle bir yazı geldi ne anlama geliyor yardım lütfen teşekkürler
Cevap: kovuşturmaya yer olmadığı ek karar verilmiş
Diğer suçun kanun maddesini yazar msınız?
TCK 125/1 106/1-1CÜMLE (Müşteki falan falana karşı 86/2,3 e (müşteki ahmete karsı) 53 1 Böyle Yazıyor Hocam Birde BTM nEDİR
BTM =Basit tıbbi müdahale demektir.Yyani siz yaralama suçundan mahkemeye sevk edilmişsiniz, hakaret ve tehdit suçlarını işlediğiniz yönünde savcı yeterli kanıt bulamamış.
Mağdurun aldığı doktor raporunda, BTM (Basit Tıbbi Müdahale ile giderilebilecek şekilde) yaralanması olduğundan hakkınızda kasten yaralama suçundan dava açmış.
Zaten Şahıs Akrabam Bıçak Yoktu Bıöak Demiş Kolunda Çizk Tek Var OdA Kendi İfadesinde Bıcaklamı Oldu Tırnagıylamı Oldu Bılmıyorum DEMİŞ Ve Ben Şuan o Şahsın Oğluyla Aynı universitede Ve Aynı Evde Kalıyorum Mahkemede Bir işime Yarar Mı Birde şikayeti Geri Çekmiş Mahkeme Uzatırmı Konuyu Ve Benim aSKERLİK firardan Denetimim Var 10 AYdı 5 Yıl Denetim Verdiler Etkiler Mi