memurun kredi kartı harcamalarından dolayı maliye.nin ifadeye çağırması
merhabalar,devlet memuruyum eşimde memur aylık gelirimiz 6500 tl. her ay 1800 tl ev kredimiz var sabit.ev ve kişisel harcamalarımız 1200 tl desek.3500 tl net gelirimiz var diyelim..
internetten harcama yapıyorum altın alıyorum sonra bankaya yatırıp tekrar bozduruyorum o parayı karta yatırıyorum,aylık yaklaşık 3000-5000 tl civarında bundan ötürü bir sorun yaşarmıyım?
kart borcum 3000-5000-7500 tl olabiliyor ama ödüyorum sorun yaşarmıyım? bir de sorun yaşamamak adına ekstre kesilmeden hemen ödesem borç hiç çıkmasa faydası olur mu ? bir arkadaşım aylık 50.000-60.000 tl kredi kartında çekim olduğu için maliye ifadeye çağırdı beni demişti.annesinin üzerine olan dükkanın harcamalarını yapıyordum dedim konu kapandı demişti bana .malum memur olunca ticarete sokarlar flan korkuyor insan??
Cevap: memurun kredi kartı harcamalarından dolayı maliye.nin ifadeye çağırması
herhangi bir ilegal iş yapmıyorsunuz bunun dışında başka birinin parasını kullanmıyorsunuz kendiniz yatırıp çekin ..genellikle takip edilen yüklü miktarlar oluyor tek seferde düzenli olarak başkası tarafından hesabınıza giren ve aynı gün genellikle bankadan çekilen paralar olur.
Cevap: memurun kredi kartı harcamalarından dolayı maliye.nin ifadeye çağırması
yardımınız için teşekkür ederim