İnternet Üzerinden Alış Veriş
Merhaba.
Yeni üyeyim konuyu doğru yere açmamış isem şimdiden özür dilerim. 17.112015 tarihinde internet üzerinden kredi kartımla GameForge şirketinden bir alışveriş yapmak istedim. İlk defa alışveriş yapmıyorum daha önce de alış veriş yapmıştım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Fakat son alışveriş denememde işlem başarısız olarak göründü. Bu işlemi 3 sefer denedim sonuç aynı. Bende bunun üzerine kredi kartımı kontrol ettim. Denemiş oldugum 3 sefer kredi kartımdan çekilmiş GameForge olarak. Fakat GameForge tarafından bana ürün verilmedi. Bunun üzerine GameForge destek birimine ulaştım. Kendileri bana işlemin olmadığını bankamla görüşmem gerektiğini söylediler. Bankamla da görüştüm işlemin gerçekleştiğini söylediler. Ne yapmam gerekiyor. Ben parasını ödediğim ürünü alamıyorum. Nereye, ne şekilde başvuracağım.
Cevap: İnternet Üzerinden Alış Veriş
böyle konular genelde ürünü aldığın yerde takılıyor bende mobil ödemeyle ürün almıştım daha sonrasında her iki yeride aramama rağmen bi sorun cıkmamıstı en son tekrar ürünü aldığım yeri aradım ve hatayı onlarda gördüm bankanda sıkıntı yok bnece ürünü aldığın gamefoge şirketine yoğunlaş