e devletten dosya nasil silinir ?
Merhaba adima acilmis icra davasinda borcun tamamini odedim fakat e devlette halen dosya durumu acik. Uyap sisteminden dosyanin komple kaldirilmasi icin ne yapmam gerekiyor. İstanbul icrada acilmis bir dava fakat ben Adanada ikamet ediyorum. Bazi sitelerde bir harc yatirilarak dosyanin silinecegine rastladim. Beni aydinlatirsaniz cook memnun olurum dosyanin kalkmasi gerekiyor.
Cevap: e devletten dosya nasil silinir ?
Harç yatırıldıktan sonra kalkmış oluyor. Aynı işlemi gerçekleştirdim. :)
ne kadar sure sonra siliniyor ? Bugun avukatla gorustum harci pazartesi yatiracagini icra mahkemesinin yogun calistigini 20 25 gune ancak isleme alip kaldracagni soyledi. Sizin ne kadar surede gerceklesti ?
24 saat sürmedi ben ertesi gün baktığımda dosya kaldırılmıştı. Artık her şey online ve pratik avukatları sormayın zaten inanın bi rçok şeyi kendimiz araştırıp ya da yaşayınca daha iyi anlıyoruz. :) Zaten tenezzül edip ilgilendikleri yok bir de üstüne laf sokup yanlış bilgilendirmeleri cabası.. Merak etmeyin. 1 gün bile sürmez.
Alıntı:
HasanF rumuzlu üyeden alıntı
24 saat sürmedi ben ertesi gün baktığımda dosya kaldırılmıştı. Artık her şey online ve pratik avukatları sormayın zaten inanın bi rçok şeyi kendimiz araştırıp ya da yaşayınca daha iyi anlıyoruz. :) Zaten tenezzül edip ilgilendikleri yok bir de üstüne laf sokup yanlış bilgilendirmeleri cabası.. Merak etmeyin. 1 gün bile sürmez.
Sairim dediginiz gibi oldu oyle her sey hemen olmuyor icra mahkemesi cok yogun sizin dosyanizla ozel ilgilenemez 1 ayi bulur e devletten kalkmasi dedi. Ya da harc yatirmayi geciktirmek icin denildi bilemiyorum. Yine de tesekkur ediyorum biraz su serpildi pazartesiden itibaren umutla bakacagim :)