Üst Kat Komşum İle Problemlerim Var (Çok Karışık Sanırım)
Merhaba hukuki.net ailesi , ilk önce kendi ailem hakkında ufak bir bilgi vereyim , biz 5 kişilik bir çekirdek aileyiz , ufak çocuk yok , herkes çalışıyor. ve günümüz şartlarında bildiğiniz üzere çalışma saatleri malesef herkesin 8/5 değil. gece 4 'de 5'de işten geldiğimiz olabiliyor , fakat uyumak mümkün değil o saatte bile.
Üst kattaki komşum illet birisi , kocası iyi niyetli fakat adamcağız söz geçiremiyor eşine , şimdi problemlerimi sıralayım ve lütfen bir çözüm yolu bulalım :(
Gece işten geldiğimizde uyuyamıyoruz , temizlik yapıyor o saatte takır takur sesler hiç eksik olmuyor elektrik süpürgesi hiç susmuyor ve abartmıyorum her gece böyle ,
Ufak bir kız cocuğu var sabah 7'da başlıyor cocugu okula gönderirken bağırmaya (anırma da diyebilirim sanırım). çocuk okula gidene kadar ağlıyor yazık ve bu durumda biz yine uykumuzdan oluyoruz :(
Bina bahçesine sigara izmariti atıyorlar , çöplerini atıyorlar , ve en mühimi yemek yedikleri sofrayı ve ekmek kırıntılarınıda atıyorlar..
Ve Son olarak , Benim kolidorumun olduğu kısmı sürekli olarak porçöz ile yıkayıp fayans aralarındaki derzleri kaldırıp , benim daireme su girmesini sağlıyor.
defalarca söyledik bunları yapma diye , ama laftan ve sözden anlamıyor bir çözüm arıyorum
ve ek bilgiler.
Apartmanda yönetici yok.
İki tarafta mülk sahibi , (ama bir sorun var : benim tapum benim adıma , onun tapusu karşı dairesine , karşı dairesindeki de bunun tapusuna sahip , yani tapular ve evler çaprazlanmış durumda biri bir diğerinin evinde oturuyor ) Bu durumdan kiracı gibi gözüke bilirler mi :)) yada tapudaki evine geçsede bende kafamı dinlesem en azından bizim üstümüzden atmak mümkün mü ? yardımlarınızı bekliyorum :(
Cevap: Üst Kat Komşum İle Problemlerim Var (Çok Karışık Sanırım)
En etkili çözüm,Gece 4-5 neyse gürültü yaptıklarında polis çağırmak..