Aracimi sattim fakat 18000 tl hasar cikmis
aracimi bayramdan once sattim araclardan pek anlamam sahibindene ilan verdim kendim universite ogrencisiyim il disindayken birisi aradi ve aracimi almak istedigini ve gormek istedigini soyledi bende kendimin gelemicegini ve bi arkadasim araciligiyla arabaya bakabilecegini soyledim degiseni varmi dedi soyleneni soyledi sol on camurlugu degismis tavan haric boyali dedim araca arkadasim araciligi ile bakmis dedim ben il disindayim nereye baktircaksan nereye goturceksen arkadasimla goturmesini soyledim oda arabayi begendigini ve almak istedigi ve bir yerede goturmedi ne zaman gelecegimi ogrenmek istedi 300tl kapora karsiliginda aracimin plaka ve sase numarali olan ruhsat parcasini istemis arkadasimdan verebilcegini soyledim bayram arifesi ancak oraya gelebilcegimi soyledim 12 ye dogru notere geldi ve satisimis gerceklesti aradan bu kadar zaman gecti ve beni aradi aracimin 18000 tl hasar kaydi oldugunu ve mahkemeye vercegini soyledi plakayi yolladim 18000 tl sadece carpma olarak gozukuyor pert ve ya agir hasar kaydida yok mahkeme acildigi taktirde nasil sonuclanir
Cevap: Aracimi sattim fakat 18000 tl hasar cikmis
Aracın tramer sorgulamasında bu hasar kaydı görünüyor mu? Aracın değeri ne kadar?
Kendi bakıp sorgulatacaktı almadan.Ki ilk sahibi değilseniz sizinde haberiniz olmayabilir.Tramer diye bir kayıt yerinde sigortanın araca ödediği paranın kayıt altında tutulduğunu herkes bilmek zorunda da değil.Siz plakadan ruhsata, aracı göstermeden ilana her şeyi açıklığıyla yaptıysanız istediği yere istediği davayı açabilir.Masraf etmekten başka bir şey elde edemez..
zaten ruhsatini fln herseyini verdim arabaya bakmaya geldiginde ben bile yoktum dedim istedigine gotur goster 1 gun napiosan yap hani anlamadigim bisi bu sadece devirde karsilastim kisiyle