2 yıl önce otobüs şirketi ile kaza yaptım kazada otobüste yolcuydum hafif yaralandım yüzümde gözle görülür bi iz kaldı otobüs şirketinden herhangi maddi bi hak talep edebilirmyiim
vereceginiz cevaplar için şimdide teşekür ederim
Printable View
2 yıl önce otobüs şirketi ile kaza yaptım kazada otobüste yolcuydum hafif yaralandım yüzümde gözle görülür bi iz kaldı otobüs şirketinden herhangi maddi bi hak talep edebilirmyiim
vereceginiz cevaplar için şimdide teşekür ederim
Merhaba,
Elbette bulunabilirsiniz. Ama öncelikle yüzünüzdeki gözle görülür iz le ilgili Herhangi bir Devlet Hastanesinden Özürlü Raporu almanız gerekir. Daha sonrada Otobüsün Trafik sigortasına Tazminat talebinde bulunabilirsiniz. Yardıma ihtiyacınız olursa lütfen bilgi veriniz.
yakınlarındaki bi hastaneye git. rapor bölümüne durumu anlat, özürlü raporu çıkartmak istiyorum de. eğer rapor verirlerse yaz buraya. yardımcı olurlar. ama rapor alamazsan alamayabilirsin. yani sadece yüzde iz var diye alman çok düşük bir ihtimal.
4 5 ay önce adliyeden çagırdılar hastaneye gönderdiler adli tıp doktoru muayene etti bende yüzümde ki izi gösterdim
sonuç kısmında doktorun ne dediği önemli. o evrağa ulaşabilirsen içeriğini yaz. yardımcı olalım.
yuvarlak hesap 1 cm diyelim. o kadar bir ize tazminat alamazsın. rapora gitmeden önce bilen birisiyle konuşsaydın rapor alma ihtimalin yüksekti. doktorla konuşmak çok önemli rapor için.
Yüzde sabit iz kaldıysa tazminat alınabilir diye düşünüyorum.
Epikriz raporu var ise detaylı bir bilgi verebiliriz .
mantıken alabilmen gerek bence... Ne kadar alırsın bilemem ama sonuçta yüzünde belirgin şekilde iz kaldıysa bu insanı manevi olarak etkiler.