tam evimin önünde küfür ediyorlar telefonda konuşuyormuş gibi bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunabilirmiyim? Video ya alsam bir dahakinde??
Printable View
tam evimin önünde küfür ediyorlar telefonda konuşuyormuş gibi bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunabilirmiyim? Video ya alsam bir dahakinde??
Kişilerin huzur ve sükununu bozma suçu oluşabilir.
Suç duyurusunda da bulunabilirsiniz, polis çağırarak idari yaptırım da uygulatabilirsiniz.
Savciliga suc duyurusunda bulunsam sahislarin isimlerini bilmiyorum dava acilir mi videoya alsam
Kişilerin huzur ve sükununu bozma suçu oluşabilir.Ancak böyle durumlarda çoğu zaman '' birisine karşı kasıt yoksa'' emniyet güçleri kabahatler kanununa göre işlem yapıyorlar.
İdari para cezası
Yalniz benim eve bakmiyorlar ve kendi kendilerine bagrisarak kufur ediyorlar benim husumetli oldugum kisinin parayla tutugu adamlar kime suc duyuruusnda bulunacagim hemen polis mi cagirsam sokakta kamera yok nasil kanitlayacagim ?
Simdiden tesekkurler
Küfür kime ediliyorsa o kişi şikayetçi olabilir.İspat yükü şikayet edendedir.
Kufuru bana ediyorlar ama kendi kendilerine konusur gibi ne yapayim bu durumda?
Size ettiklerini kanıtlayabiliyorsanız savcılığın yolunu tutun..
Evimin arka sokaginda bagiran kisi husumetli oldugum insanin tuttugu parali kopeklerden biri elimde video kaydi var fakat kisinin adini vb. Hicbir bilgiye sahip degilim suc duyurusunda bulunacagim huzur ve sukun bozma bi sonuc cikar mi?
arkadaşlar evimin önünde telefonla konuşuyormuş gibi ağır hakaret edip, sövüyorlar araç kamerasında görüntüler mevcut sesde geliyor şikayette bulunsam bulunulurlar mı? Onları tanımıyorum görüntüleri var husumetli olduğumun tuttuğu paralı köpekler.