18.madde uygulamasıyla başka bir şirkete tamamı devredilen parselime yapımı devam eden inşaatların durdurulması amacıyla bugün avukatım tapu müdürlüğüne verilmek üzere dilekçe yazıverdi ve git tapu kaydını al gel inşaatların yapımının durdurulması için an itibarıyla tutanak tutturalım yürütmenin durdurulması için dedi.Toprağımın devredildiği şirket tapuda işlerin hızlı yürütülmesi için maaşının şirket tarafından ödenmesi koşuluyla memur atatmış ve bu memurlar bana dilekçede parsel nosunu verdiğim arsanın değil yerine belediyece verilen arsanın tapu kaydını verdiler.Tapudan avukatı aradım ve durumu izah ettim.Avukatım sinirlendi ve dilekçede parsel nosunu yazdığım parselin kaydını istiyorum ben de diye yeniledi.Tekrar müdüre gittim ve senin eski parselin kaydı bilgisayarda yok bak diye bana ekranı gösterdi.Avukat o zaman kaymakama çık dedi ve hukuksuzluğa deli oldu.Kaymakamla görüştüm ve yarın senin işini bi soruşturalım dedi.Dedemden kalma parselimin tapu kaydını alamamamda avukatım mı haklı memurlar mı?Avukatım eğer parselin kaydı yoksa yok diye yazı versinler diyor ama müdür öyle bir şeyi de veremem diyor.Dedemden kalma parselim uzaya mı çıktı tapuda kaydı yoksa bu nasıl iş.Sizce kim haklı memurlar mı avukatım mı?