aktarci ozel urun hazirlayip satti sagligim bozuldu
Merhaba gecen gun aktarciya gittim halsizlik ve basagrim vardi az ne iyi gelir dedim sana ozrl bi karisim macun hazirlayalim birseyin kalmaz.dediler tm dedim 90 tl ye macun yaptilar kavanoz icerisinde fisinide aldim kullandim aksam daha kotu oldum ertesi gun doktora gittim kan tahlili yaptirdim ne kullandin sen dedi macunu soyledim yan etki yapmis sende dedi ve hazirladigi karisimdan dolayi kendimi bayagi kotu hissettim ve saglik problemim daha cok bozuldu sonradan ogrendimki yaptigi yasal deilmis kendisi hazirlayip macun gibi satmasi yasal deilmis benim ne yapmam lazim elimde fis var verdigi kavanozdaki macun da var raporumda var kan tahlili sonuclarimda dava acsam bu isletmeye tazminat alirmiyim ve ceza alirmi bu isletme
Cevap: aktarci ozel urun hazirlayip satti sagligim bozuldu
Bu aktarcı aktar mı satıyor?
Başınız ağrıdığında, dişiniz ağrıdığında, doktora gitmek yerine aktara,
kolunuz kırıldığında hastaneye gitmek yerine çıkıkçıya giderseniz, oradan temin edeceğiniz herhangi bir işlem veya üründen zarar görme ihtimaliniz %99 .
Bir başkasına yazılmış ağrı kesiciyi bile kullanmamak gerektiğine dair haberler, bilgilendirmeler yapılıyor medyada .
Kaldı ki bunu bir yerlerde ilan etmek te gerekmiyor.
Sağlık bakanlığına , tarim orman müdürlüğüne şikayette bulunabilirsiniz.
Tazminat konusunda; daha önceki aracınıza verilen yakıt konusunda yapılan hata nedeniyle bir tazminat alabilmişmiydiniz??
Evet aktar baharat urunleri filan satiliyor . Onceki konuda shell hediye kart yolladi 1000 tl lik ve masrafimi karsiladi .
- - - Updated - - -
Bitkisel urunler baharat filan aktar dukkani iste
- - - Updated - - -
Saglik bakanligina sikayet edecem elimde fis var ve sattigi sozde iyi gelecek kendi hazirladigi sacma sapan bi macun var 90 tl verdim , doktor raporum var kan tahlil sonuclarimda sagligimla oynadi yan etki yapti dava acsam ne olur ona gore dava acacam burda bilgili birisi varsa yardimci olabilirmi
Bizim sistemimizde tazminat zenginleşme aracı olarak kullanılamaz.Belgeleyebildiğiniz bir zararınız var ise tanzimini istersiniz.Şu haliyle size satılan ürün yüzünden %100 ispatlayabildiğiniz bir maddi kaybınız gözükmüyor.Manevi bir kayıpta akla uygun değil.Ancak bu yer kişilere şifa dağıtıcılığına soyundu ise sağlık ve tarım bakanlığına şikayet edilebilir.Onun dışında tazminat davası açmak mahkeme masrafından başka bir şeye yaramayacaktır.
Engin bey sagligim bozulmus elimde rapor var fis var yaptigi macun yasal deil neyden bahsedionuz anlamadim sagligim bozuldu psikolojik olarak ta etkiledi bu durum beni bu yuzden manevi tazminat a hakkin yokmu diyorsun iyi siz en iyisini bilirsiniz zaten neyse buraya yazmam hataydi zaten guya hukuk problemi danisma yeri neyse
Arkadaşım daha öncede sağdan soldan tazminat almayı kovalamış cevap beğenmeyince benzer üslubu takınmıştın.İyi git o zaman 900TL harç bir de istediğin tazminatın yüzdesiyle bi 1500TL öde davayı kaybedince de karşı tarafın vekalet ücretini de öyle öğren.Burası forum ''buraya yazmam hataydı güya hukuk danışma yeri'' demişsin.Burası beleş hukuk danışma yeri değil forum.Daha nereye yazdığından haberin yok.Vah vah aktarın verdiği karşımın miğdeni ağrıttı hemen 100bin TL tazminat alırsın yazmamızı bekliyorsun ama kusura bakma öyle bir Dünya yok.Forumun mantığıyla alakası olmayanların kendini çok uyanık milleti saf sananların ve cevap beğenmeyip fedakarca paylaşım yapanlara ve foruma hakaretvari konuşanların yeri burası değil.