Üniversiteden Alınan Uzaklaştırma Cezası
Ben mezun olacağım sene okuldan 2 yarıyıl uzaklaştırma cezası aldım. Fakat cezanın verildiği zaman ben mezun oldum. Bu yüzden cezamı çekmedim fakat transkribime işledi. Geçici mezuniyet belgemi aldım. Sormak istediğim soru ise şu ben şuan kpps ye hazırlanıyorum. Memur olmamda, öğretmen olmam da herhangi engel bir durum var mıdır? Boşa çalışmak istemem. İnternetten ve sitenizden baktım engel olmaz deniyor. Fakat bu bilgiler yakın zamana ait değil. Bilgilerin değişme ihtimali var. Şimdiden verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim.
Cevap: Üniversiteden Alınan Uzaklaştırma Cezası
Üniversitede alınan disiplin cezaları genel olarak memuriyete engel değil. Önemli olan adli suçlar işlememek memuriyete başvururken.
okullarda verilen disiplin cezaları adli sicile işlemez. cezan bitince de üniversite kayıtlarından silinir. lisede de böyleydi.
o yüzden hiçbir sıkıntısı yok. verdikleri ceza da boşa gitmiş. mezun olmuşsun. gereken cevabı vermişsin gibi.
hiç korkma. hiçbirşey olmaz.
bizim burada adam adamı bıçakladı. 9 ay hapis yattı. memur oldu. hemde infaz koruma memuru. ne garip değil mi?
Alıntı:
ramazan bektaş rumuzlu üyeden alıntı
okullarda verilen disiplin cezaları adli sicile işlemez. cezan bitince de üniversite kayıtlarından silinir. lisede de böyleydi.
o yüzden hiçbir sıkıntısı yok. verdikleri ceza da boşa gitmiş. mezun olmuşsun. gereken cevabı vermişsin gibi.
hiç korkma. hiçbirşey olmaz.
bizim burada adam adamı bıçakladı. 9 ay hapis yattı. memur oldu. hemde infaz koruma memuru. ne garip değil mi?
Cevabınız için teşekkür ederim. Kpss'de iyi çalışmalar elde ettim buraya yazdığımdan beri. İnşallah atanıp öğretmen olacağım. Gerçekten infaz koruma memuru olması çok garip..
Şu an son durum nedir?? Atanabildiniz mi? Bu durum karşınıza her hangi bir zorluk çıkardı mı? Lütfen süreç hakkında bilgi verin. Ben de kopyadan uyarı cezası aldım unide kpss ye hazırlanıyorum. Problem olur mu atanmada?