Ücreti karşılığında iki ihtarname düzenleyecek avukat aranıyor
Merhaba,
ücreti karşılığında iki ihtarname formu doldurtmak istiyorum. İlk etapta ihtarnamelerimi kendim takip edeceğim.
Sonrasında durumun mahkemeye intikal etmesi durumunda talep edeceğiniz vekalet ücretini de yazarsanız, size dönüşüm daha hızlı olur.
İhtarnamelerimden biri; kirasını ödemeden kaçan kiracıya örnek no 13 formu üzerinden icra mahkemesine verilecek
Diğer ise, yasa dışı yollarla internet bankacılığı yoluyla hesabımın boşaltılması üzerine faillerinin bulunması ve zararımın tazmin etme yolunun yasal olarak kapanması üzerine zararımın bankadan talep edeceğim bir ihtarname olacak. Yazmış olduğum bir metinin ihtarname şablonuna uyarlaması şeklinde olacak daha çok. Benim yazdığım metini şekil olarak noter kabul etmedi.
talep ettiğiniz ücret ve/veya herhangi bir soru için hmercan @ yandex com adresine 15.11.2015 tarihine kadar gönderilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.
Cevap: Ücreti karşılığında iki ihtarname düzenleyecek avukat aranıyor
Avukat aramak için doğru yerin burası olduğundan emin misiniz?
Cevap: Ücreti karşılığında iki ihtarname düzenleyecek avukat aranıyor
Sn. yatutarsa burada avukat aramak, özel bilgilerle ücret dahilinde hizmet almak vs. söz konusu değildir.Avukatınızı çevrenizden veya baroya başvurarak edininiz.