Cevap illegal sivil polis ile ilgili Savcılıga gideceğim
Babanemin evine 2 tane sivil polis geliyor. ben beyoğlunda oturuyorum fatihten geldiklerini bir kadına küfür ettiğimi kadının benden şikayetçi oldugunu söylüyorlar.ve sert bir tavırla bagırarak. babanemin kapısında kamera var hepsi kayıt altında. ben fatihte kimseye küfür etmedim. velevki küfür etsem bile fatihteki sivil polis beyoğluna gelirmi ? ayrıca ben en yakın karakola gittim ilçeme bağlı bana dedilerki üzerinde hiç bir dosya ve şikayet yok. sonra fatih ilçe emniyete gittim bana dediki. üzerinde bir suç yok olsa bile kendi bölgen bakar. ordan oraya sivil polis gitmez dedi. beni tam aydınlatırmısınız.
bu konuda ilk beni telefonla aramaları gerekmezmi ?
üzerimde suç olsa şikayet olsa sistemde gözükmüyor ?
ozaman bu gelen sivil polisler kimin adına geldi illegal bir olay olmuş oluyor öyle değilmi ?
2 tane karakola gittim hiç bir şikayetin olmadıgını söylüyorlar
misal beni biri beni a karakoluna şikayet etti .
b karakolunda o şikayetin gözükmesi gerekmezmi ?
ben şuan tehdit altındayım. ve bir vakıf tarafından onların bana gönderdiğini düşünüyorm bu sivil polisleri cceplerine para koyup beni arattırıyorlar. sabah akşam gelicez demişler gece 2 de de olsa alıcaz . böyle birşey olabilirmi. böyle büyük bir suç varsa neden 2 tane karakola gittim gönderdiler beni
Cevap: Cevap illegal sivil polis ile ilgili Savcılıga gideceğim
Başka polis gelmez herkes kendi bölgesine bakar, o işte bir bit yeniği var
Uyap 4060 a abone olun, hakkınızda adliyelik bir durum olduğunda anında haberdar oluyorsunuz. Karakola falan gitmekle uğraşmayın, rahat olun...
bende öyle düşünüyorm kamera kayıtları var apartmanın girişinde hepsini çekmiş savcılığa gideceğim.zaten tipler üçkağıtçı ve babanemi fırçalamışlar her gün gelicez saat 2 de olsa alıcaz bunu. benim böyle bir suçum varsa bukadar mühim gece saat 2 de alıncak gibi. 2 tane karakola gittim kardeşşim temizsin üzerinde hiç birşey yok dediler. ben savcılıga gidip bu kişilerden davacı olucam. en iyisi böyle değilmi