Arkadaşlık sitesi üzerinden aldatildim
Merhabalar eşim beni arkadaşlık sitesi üzerinden aldatti yanı birileriyle konuştu sms arama falan yok faturasindan inceledim. Hat benim üzerime 4 ay oldu ben bunu affedeli oda tekrar yapmadi. Smdi beni dövdü polise gittim ama şikayetçi olmadım vazgectim ama kayıtlarında gittigime dair bilgi var mıdır? 2 aydır ayriyiz ve dava acicam bu telefon kayıtları doküman da çıkar mi yardımcı olur musunuz? Napmam gerek
Cevap: Arkadaşlık sitesi üzerinden aldatildim
Ayrıca konuşmalar sevgili gibi değil numarasını falan vermiyor lakin bazı yerler ahlaksızca da olabiliyor. Eşim bunalımda olduğunu boşanma davası açtığını fakat aynı evde kaldıklarını amacının sevgili veya arayış içinde olmadığını sadece vakit geçirmek olduğunu bir kaç defa belirtiyor. Bir hafta sonrasında da psikiyatride giderek depresyon ilacı kullanıyor. Bunlar aldatmaya girer mi ve sadece arkadaşlık sitesi olduğu için kanıtlama ihtimalim varmi. Birde ailemden 10 milyar daha önce kendi borcu olduğu için alıp onu kapatmistik ve şuan onuda odemiyor. Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun
Birisi yardimci olsun lutfen yaa
Tamam da siz de emin değilsiniz eşinizin aldattığından, eşiniz diyecekki biz normal arkadaşız, mesaj içerikleri zaten çıkmaz
Sizin durumu bir avukat ile tahlil etme ve yol haritası çıkarma ihtiyacınız var. Acil olarak profesyonel hukuksal destek alın. Esenlikler
Arkadas olarak diyor tabiki ama arkadaslik sitesinde olmasi zaten yanlis degilmi. Birde cinsel hayatimiza kadar anlatmis ama arkadas olarak konusarak. Ayrica bosanma davasi acmak uzere oldugunu soylemis. Buda evlilkte sadakatsizlik ornegi olmuyor mu? Bu delillere ulasabilmem mumkun mudur gsm sirketlerinden yada savci kayitlari istemis olsa o site uzerindeki konusmalari cikarabilmek mumkun mudur delil olarak ? Savcida bu sadece konusma diyip gecistirir mi ? Bu iki konuda blgi almak istiyorm lutfen
Birisi yardimci olur mu lutfen ?
Eşiniz sadece dertleştim derse yapacak bir şey kalmaz.. Ki şu ana kadar da bunun ötesine geçmemiş..
Mesaj icerikleriklerine bnm veya savcilik tarafindan ulasilmasi mumkun mudur peki site oldugu icin
Siz ulaşamazsınız. Savcılığın da işi değil..