Aldatmadan dolayi boşanma davasi actim. Esim evden ayrilmadan telefon hediye etmistim onu istedim vermedi faturasi benim adima. Savciliga bildirsem bunu geri alabilir miyim telefonumu?
Printable View
Aldatmadan dolayi boşanma davasi actim. Esim evden ayrilmadan telefon hediye etmistim onu istedim vermedi faturasi benim adima. Savciliga bildirsem bunu geri alabilir miyim telefonumu?
boşanma konusunu enine boyuna tekrar düşünün. eğer evliliğinizi kurtarma şansınız varsa devam ettirmeye çalışın. yok olmuyorsada bu şekilde sana şunu aldım şunu hediye ettim hepsini geri getir vs tarzı yaklaşımlardan uzak durunuz. olabildiğince anlaşarak boşanınız. ileride pişman olabileceğiniz şeyler yapmaktan kaçının. bi telefon en fazla 3000 liradır, değmez 3000 lira için. unutmayınki birçok boşanma kavga ile biter ama birkaç yıl içinde tekrar evliliğe döner. ne insanlar tanıyorum boşanırken öldüresiye nefret edip birkaç yıl içinde tekrar evlenen.
Hediyenin geri istenmesi diye bir şey olamaz. Savcılığa yapılacak başvurudan da hiçbir sonuç çıkmaz çünkü ortada bir suç yok.
aldatma diyorum bunun affı nasıl olabilir? ve mal peşinde değilim onlar bilerek benim işimi zorlaştırıyorlar ben de benim olan bir şeyi almak istiyorum. faturası benim adıma olduğu için bunu talep edemez miyim? asıl amacım şu; telefon ıphone ve ıcloud uygulaması olduğu için içindeki verilere ulaşmak istiyorum. delil olarak onu kullanmak istiyorum
- - - Updated - - -
benim adıma faturası ve tekrar almak istiyorum o da vermiyor. bunu talep edemez miyim?
Delil serbestliğine göre, mahkemeden talep edersiniz, hakim talebinizi kabul eder ya da etmez.Kabul ederse TİB'e yazar görüşme kayıtlarını ister, kayıtlarda çıkan isimleri sorar.
Siz de bu kayıtlara bakarak konuşma ve mesajlaşma süreleri üzerinden aldatma olgusunu ispat yoluna gidebilirsiniz.Bunun için telefonu istemenize gerek yok.Kullandığı numarayı verseniz yeterlidir.