Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik ve arkadaşım hamile cezası nedir ?
Herkeze iyi aksamlar , yasım 17 ve kız arkadasımın yası 15 ilk buluşmamızdan itibaren sürekli bi isteklilik içindeydi ve mesaj yoluyla tahrik edici sözler atıyordu bana hayatımda hiç cinsel bir ilişkiye girmemiştim . Ve kız benden önce 2 kere girdiğini söyledi daha fazlasını bilmiyorum.Psikolojim alt üst oldu . 2mizde isteyerek yaptık bunu . Ben ne ceza alacağım nolcak bana 2mizde istekliydik ve bana tahrik edici mesajlar attı daha önceden ilişkiye girdi hatta resmimiz bile var. sicilimde hiç bişi yok . Kız arkadaşımla biz gelçek anlamda ciddi düşünüyorduk ben ailemle tanıştım o ablası ile falan tanıştırdı , cocuklarımızın ismine kadar
hersey belliydi . hatta ne iş yapcagımıza kadar onla konusmustuk bilmiyorum ne olcak bana ama ben evlenmeye razıyım ve hala seviyorum onu
Cevap: Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik ve arkadaşım hamile cezası nedir ?
Bunun affı yok, 15 yaşında .!
Cevap: Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik ve arkadaşım hamile cezası nedir ?
17 yaşında bu ne hız arkadaş. çocukların isimlerine ve ne iş yapacaklarına kadar belirlemişler. hangi parayla, eğitimle, birikimle..
15 yaşındaki çocukla beraber olmuşsun ceremesine katlanırsın artık..
Elbette affı yok. Tabii ki şikayet olursa.. Olmazsa sorun yok..
Neyseki hepsi yalandı teşekkürler :D insanların tepkilerini merak ettim.