Aldatmadan bosanma davasinda 3.kisiyi konusturmak
Aldatmadan dolayi dava actim ama elimde tel dokumleri var sadece yogun bir sekilde gece ve gunduz mesaj konusmalar var. Elim guclensin diye karsi tarafi darp etmeden konustursam bisekilde gozunu korkutarak ikna etsem itiraf etse herseyi bende video yada ses kaydi yapsam bunu mahkemede delil olarak sunabilirmiyim?
Cevap: Aldatmadan bosanma davasinda 3.kisiyi konusturmak
Durduk yere başınızı derde sokmanın alemi var mı?
3ncü kişiyi tanık yazdırın, soruları mahkemede hakimin huzurunda sorun, telefon numarasını doğrulatın, gece geç saatlerdeki konuşmaların ve mesajların nedenlerini sordurtun.. Böyle daha akıllıca olur.
Yani ben durusmaya 3.kisiyi cagirtabilirmiyim?
3. Kisiyi sen cagirma tanik yazdir mahkeme seve seve cagirir sen dertsiz basini derde sokma :)
ben dilekçemde zaten o kişinin de telefon dökümlerini istedim. yine de tanık olarak yazdırmama gerek kalır mı yoksa zaten mahkeme onu da çağırır mı?
Siz talep etmezseniz mahkeme tanık olarak çağırmaz. Siz mahkemeden talep edeceksiniz.
Yalnız iletilerinizi okudukça sizin git gide karmaşıklaşan ve dağılan bir dava süreciniz olacak gibi görünüyor. Bütün bu işlemleri bir avukat ile götürmenizde fayda var. Yoksa beyanlar aşamasında olayalar arasındaki illiyet bağını kuramayabilir, hukuksal dayanakları oluşturamayabilir, muhtemelen de haklı olduğunuz bir davada kaybeden taraf olursunuz..