Adli para cezası hagb yi etkilermi
öncelikle merhabalar
daha önceden hapis cezamdan hagb kararı verilmişti 5 yıl henuz geçmedi
eski eşimle bir takım sorunlar yaşadık ikimizde birbirimizden şikayetci olduk basit yaralama adı altında son gelen tebligatta adli para cezasına çevrildigi yazmakta
adli para cezasına çevrildi
benim kafama takılan konu adli para cezasının hagb yi etkilermi ilk cezamın hükmü açıklanırmı hagb yi bozarmı ilgili arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim çok teşekkürler.
tekrar evlendim mutlu bir yuvam var bir şirket çalıştırmaktayım hapis cezası görmem çevremi çalışanlarımı etkiler göz onunde bulundurarak karar verilmesi mümkünmüdür teşekkürler.
Cevap: Adli para cezası hagb yi etkilermi
Evet, 86. maddeden alınan adli para cezası nedeniyle HAGB kararı verilmiş olan önceki hüküm açıklanır.
Cevap: Adli para cezası hagb yi etkilermi
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
Evet, 86. maddeden alınan adli para cezası nedeniyle HAGB kararı verilmiş olan önceki hüküm açıklanır.
öncelikle yanıtınıza teşekkür ederim, peki bu hükümü para cezasına çevirebilme veya erteletme şansımız varmıdır hapis cezası çok olumsuz yönde çalışanlarımı ve 1 aylık evliyim eşimi ve ailemi olumsuz yönde etkileyecektir yapmam gereken birşey varmıdır. teşekkürler
- - - Updated - - -
Gelen tebligatta
"Karar kesinleştiginde müşteki sanık ... 'nın sabıkasında yer alan asliye ceza mahkemesinin karar ve esas numaraları yazılı karar sayılı HAGBY'ye ilişkin kararın gereğinin taktir ve ifası için mahkemesine ihbarda bulunmasına
dair müşteki sanıkların yoklugunda hükmün tebliğ tarihinden itibaren 7 gün içinde mahkememize verilecek bir dilekçe veya tutanaga geçmek suretiyle zabıt katibine yapılacak beyanla mahkumiyet kararı yönünden yargıtaya temyiz yolu hagb kararı yonunden bakırköy nöbetçi asliye ceza mahkemesine itiraz yolu açık olmak üzere verilen karar açıkca okundu usulen anlatıldı"
temyiz yolu ve hagv kararı yonunden itiraz yolu açık olmak üzere diyor bu durumda benım ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.