TTNET borcu hakkında tüketici hakları
Merhabalar, elimden geldiğince kısa ve öz bir biçimde sorunumu sizlere danışmak istiyorum.
2015 yılının 4. ayında ödenmemiş faturalarımdan dolayı ttnet genel müdürlüğünden arandım. borç konusunda anlaştık ve borcumu ödedim.
borcumu ödediğim gün tekrar aranıp borclarınız ödenmiştir teşekkür ederiz denildi. Ben de hattımı kapatmak istediğimi söyledim. hattınızı türk telekom müdürlüklerinden kapatabilirsiniz denildiğinde ben de soru olarak peki daha bana faturalandırma yapılır mı şuan hattımı kapatmadan dedim. hayır faturalandırma yapılmayacak hizmetiniz aktif durumda değil. istediğiniz tarihte hattınızı kapatabilirsiniz denildi.
sonuç olarak mayıs ayından ağustos ayına kadar faturalandırma yapılmış ve 520tl civarı borcum 1 2 gün önce yasal takibe düşmüş.
Şimdi sormak istediğim sorulara gelecek olarak yanlış bilgilendirildiğimden dolayı tüketici mahkemesine başvurabilir miyim?
Şirket hatlarından arandım sanırım normal cep telefonu numarasıydı benimle görüşen kişi. Bu konuşma kaydını nasıl ıspat olarak gösterebilirim?
Yasal takibe düştüğüm halde tüketici mahkemesine başvurma hakkım var mı? Avukat arayıp borcunuz ödeyin dediğinde tüketici mahkemesine başvurdum sonucu bekliyorum diyebilir miyim?
Şimdiden teşekkür ederim
Cevap: TTNET borcu hakkında tüketici hakları
Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. TTNET uygulaması doğru değil. Gerekirse konuşma kayıtları istensin call centerden.