Cevap: Sizce ne yapmalıyız
Yanlış avukat tercihi..
Avukatınız davayı açmış, umarım kazanır, kazanamazsa zaten paranızı iade edeceğim demiş.Kazanamazsa paranızı alırsınız o sözleşme ile.
Alıntı:
Alwuwush rumuzlu üyeden alıntı
Yanlış avukat tercihi..
Avukatınız davayı açmış, umarım kazanır, kazanamazsa zaten paranızı iade edeceğim demiş.Kazanamazsa paranızı alırsınız o sözleşme ile.
Değerli hukuki.net üyesi ;
Benim şahsi görüşüm bence bir avukat tutuyorsanız ona güvenmelisiniz ki işlemler yürütülebilsin eminimki davanızı kabul ettiğine göre birşeyler biliyorki söylüyor ve şuda hep istismadır hiçbir avukat %100 kazanırım yada bana şukadar ver kazanamassam paranı geri vereyim diye hiçbir avukat sözleşme yapmaz nekadar iyibir avukata düşmüşsünüz ki keşkem benim avukatlarımda böyle olsaydı.... Bana göre biraz avukatınıza güvenin ve bekleyin tazminat davaları iş mahkemesinde 2 ila 3 yıl arasında sürüyor bunuda ekleyeyim hemen he deyince olmaz
Gerçeği söylemek gerekirse hiç umudum yok güvenmiyorum neden? On gün sonra ikinci dava var belki şahitler dinlenecek ki avukat bize şahitlerini çağır demedi yada arayıp hiç bir şekilde irtibata geçmiyor,hani avukat tutuyorsun benim hakkımı savun diye ücret veriyorsun paranla rezil oluyorsun elimi verdim kolumu alamıyorum gibi,ben konu başında kısaca anlattım aynı avukatı başka bir tanıdığımız benzer bir sorunla baroya şikayet etti davanız incelenecek diye barodan sonuç aldı bakalım bekleyip sonucu göreceğiz yorumlarınız için teşekkürler.