Tanık Beyanlarına Gören Beyan Sunma
İyi günler.
Basit usûl ile davacı olduğum ve devam etmekte olan bir davam var. Mahkeme tanıklarımı dinledi ve beyanlarını aldı. Benden de tanık beyanlarına göre yazılı beyan sunmamı istedi. Ardından da duruşma günü verildi.
Ben tanık beyanlarına göre yazacağım beyanı duruşma günü mü sunarsam daha iyi olur yoksa önceden mi sunarsam daha iyi olur?
Cevap: Tanık Beyanlarına Gören Beyan Sunma
Tanık beyanlarına karşı yorumlarınızı mahkemeye duruşmadan en az 3 gün önce sunmakta yarar var. Hiç değilse hakim duruşmadan önce okur, inceler... Yoksa kesin bir süre verilmediyse duruşmada bile verebilirsiniz ama yargıça inceleme imkanı vermemiş olursunuz.
Cevap: Tanık Beyanlarına Gören Beyan Sunma
Alıntı:
mertdogan rumuzlu üyeden alıntı
İyi günler.
Basit usûl ile davacı olduğum ve devam etmekte olan bir davam var. Mahkeme tanıklarımı dinledi ve beyanlarını aldı. Benden de tanık beyanlarına göre yazılı beyan sunmamı istedi. Ardından da duruşma günü verildi.
Ben tanık beyanlarına göre yazacağım beyanı duruşma günü mü sunarsam daha iyi olur yoksa önceden mi sunarsam daha iyi olur?
Yanıtınız için teşekkür ederim. Duruşmadan 1 hafta önce verdim; fakat hakim okumamış sanırım. Kendisi ile konuşmalarımda "belgeler toplanacak, bilirkişiye gönderilecek, o karar verecek" diyor. Yani pek verilen belgeleri ciddi okumuyor olabilir. Neyse adalete teslimiz artık.