Sahibinden aracılığıyla Dolandırıldım
Mrb bugün sahibinden aracılığıyla dolandirildim sahibindendeki yazışmalar var elimde birde watsap yazışmaları var gonderen kişinin adı var sahibindeki adıyla farklı öğrenciyim son param da gitti bana fikir verebilecek kimse var mı zor durumdayım pazartesi savcılığa başvuracam kirklarelindeyim acaba istanbula geçip ordan mı basvursam ayriyeten gönderdiğim bankaya gidip yetkili birisiyle mi görüşsem görüşlerinizi bekliyorum
Cevap: Sahibinden aracılığıyla Dolandırıldım
Ürün neydi? Normal piyasa fiyatı ne kadar? Siz kaça alacaktınız?
Sony laptop 1000 tl em gitti sitedeki adı süleyman cakmak ankara mithatpaşa is bankasi atm snden cekilmis para avukat tutsam deger mi
- - - Updated - - -
Hesap berkan deniz adına adama parayı attim hala caliyo ama açmıyor
bu işi yapanlar kılıfınıda hazırlar, kişinin ceza almasını istiyorsanız , avukat tutup bir okadar daha ödeyip, dava sürecine başlayabilirsiniz. sanırım isim de sahte, ve whatsup üzerinden yazışmalar her ne kadar delil niteliğinde olsa dahi sahte isimle alınan bir hat da olabilir ve sonuç değişmez. tavsiyem şudur, bu tarz dolandırıcıları yakalamak biraz zaman ister, eger var ise zamanınız ugraşmanız bu işin peşini bırakmamanızdır. ama yok ise zamanınız ve ugraşacak durumunuz, internet üzerinde formlar ve yorumlara bu konu hakkında mağdurıyetınızı dile getirip başkalarınında yaşamaması için yardımcı olabilirsiniz. geçmiş olsun
Tamami ile şahsi fikrimdir.
Öncelikle yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim şimdi bu kişi amatör öyle herşeyi ayarlamadan iş yapmış çünkü telefonu hala açık ben arayinca acmiyor sadece ve facebook twitterda birini buldum büyük iht. O kişidir ve bu kişi pişkin.sadece savcının watsap yazışmalarını onaylamasını bekleyecem öğrenciyim dava açacak vakit var para yok kendim halledecem olmazsa düşünürüm duruma göre