Mahkeme kararı ile faturalı motosiklet devri ve satış
İyi günler arkadaşlar motosiklet alıcam ama motosiklet sahibi yaşlı bir kadın. Kadın mahkeme kararı ile hırsızdan motosikletin sahibi olmuş. Mahkeme kararı ile motosiklet şaşi no verilmiş ve bu evraklarla devri alın denmiş. Kadın motoru bana satmak istiyor ve fatura hırsızın üstüne. Ben bu motoru nasıl devralırım. Yardımcı olursanız sevinirim. Buarada motor plakasız ve 2015 model
Cevap: Mahkeme kararı ile faturalı motosiklet devri ve satış
önce kadın mahkeme kararı ile giderek motosikleti işletecek, ruhsat çıkartacak ve sonrasında size satış yapacak.
Peki ya fatura çıkarılmamışsa benim adıma çıkartabilirmiyiz
Ben olayı tam anlayamadım.
Motosikletin faturası hırsızın üzerine?
Kadın mahkeme kararı ile hırsızdan motosikletin sahibi olmuş?
Sizde mahkeme kararırın fotokopisi var mı? Sahte falan olmasın?
Motosikletin gerçek değeri ile size satılmak istenen fiyat arasında ciddi fark var ise bu işten kuşku duyarak adamakıllı bir araştırmaya girmeden bu işe hiç bulaşmayın derim.
Motosikletin marka ve modelini, model yılını, kilometresini, halihazır durumunu hasar geçmişi vb. gibi ve istenen fiyatı yazarsanız daha net bir şey söyleyebilmek mümkündür.
Motor yuki goldfox 2015 0 km kapalı depoda duruyor. Piyasa fiyatı 3700 ben 2300 e alıcam. Mahkeme kararının kopyasını istedim göndericekler. Motor sahibi 67 yaşında bir bayan. Evine hırsız girmiş ve çaldıklarıyla motor alıp yakalanmış. Mahkemeye çıkarılıp motoru yaşlı kadına vermişler. Mahkeme kararı ile şasi no vermişler. Gidip devrini alın demişler.
- - - Updated - - -
Fatura şahibeli. Varsa nasıl olucak yoksa faturayı benim adıma kestirebilirmiyiz hocam
- - - Updated - - -
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
Ben olayı tam anlayamadım.
Motosikletin faturası hırsızın üzerine?
Kadın mahkeme kararı ile hırsızdan motosikletin sahibi olmuş?
Sizde mahkeme kararırın fotokopisi var mı? Sahte falan olmasın?
Motosikletin gerçek değeri ile size satılmak istenen fiyat arasında ciddi fark var ise bu işten kuşku duyarak adamakıllı bir araştırmaya girmeden bu işe hiç bulaşmayın derim.
Motosikletin marka ve modelini, model yılını, kilometresini, halihazır durumunu hasar geçmişi vb. gibi ve istenen fiyatı yazarsanız daha net bir şey söyleyebilmek mümkündür.
Motor yuki goldfox 2015 0 km kapalı depoda duruyor. Piyasa fiyatı 3700 ben 2300 e alıcam. Mahkeme kararının kopyasını istedim göndericekler. Motor sahibi 67 yaşında bir bayan. Evine hırsız girmiş ve çaldıklarıyla motor alıp yakalanmış. Mahkemeye çıkarılıp motoru yaşlı kadına vermişler. Mahkeme kararı ile şasi no vermişler. Gidip devrini alın demişler.
Anlattığınız olayda kuşkulu durumlar var. Fiyat da normal piyasa fiyatının epey altında. Öncelikle mahkeme kararını ısrarla isteyin. Eğer veremezlerse vazgeçin. Verseler bile bu işin aslı nedir ne değildir öğrenmeden bu işe girişmeyin bence.
Sizin bu iş için 67 yaşında bir kadınla muhatap olduğunuzu sanmıyorum, ya oğlu ya da bir yakını olduğunu söyleyen birisiyle muhatap olmuşsunuzdur. Hatta eğer gözünüzle görüp kimliğine bakmadıysanız ortada böyle bir kadın bile var olmayabilir. Çok iyi araştırın.
Üstadım, benim anlamadığım, çalıntı motosikletin faturası hırsızın üstüne .. .
Bunu aydınlatması gerekir.
Alıntı:
Alwuwush rumuzlu üyeden alıntı
Üstadım, benim anlamadığım, çalıntı motosikletin faturası hırsızın üstüne .. .
Bunu aydınlatması gerekir.
Yok hocam hırsız bu kadından çaldığı parayla motosiklet almış. Mahkemede motoru kadına vermiş 😊
Motosikletin faturası hırsızın üzerine kesilmiş. Hırsız, 67 yaşındaki kadının evine giriyor parayı çalıyor ve çaldığı para ile motosikleti satın alıyor. Bu durumda fatura hırsızın üzerine olacak normal olarak. Ancak;
Ceza mahkemesinin sadece hırsıza ceza verme yetkisi var. Motosikleti hırsızdan alıp kadına verme yetkisi yok. Bu durumda ikinci bir dava açılması gerekiyor hukuk mahkemesinde..
Motosiklet 2015 model. Bu kadar işin 10 ay gibi bir sürede sonuçlanması biraz düşündürücü.
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
Anlattığınız olayda kuşkulu durumlar var. Fiyat da normal piyasa fiyatının epey altında. Öncelikle mahkeme kararını ısrarla isteyin. Eğer veremezlerse vazgeçin. Verseler bile bu işin aslı nedir ne değildir öğrenmeden bu işe girişmeyin bence.
Sizin bu iş için 67 yaşında bir kadınla muhatap olduğunuzu sanmıyorum, ya oğlu ya da bir yakını olduğunu söyleyen birisiyle muhatap olmuşsunuzdur. Hatta eğer gözünüzle görüp kimliğine bakmadıysanız ortada böyle bir kadın bile var olmayabilir. Çok iyi araştırın.
Haklısınız hocam en iyisi bayiye gidip sıfır motosiklet almak. İlginiz için teşekkür ederim. Bu arada kararı faxlamadılar. telefonlara ve mesajlara cevap vermiyorlar. Bi pislik var bu işte.!bana patlamasında