10 Ay Askerlik sonucu Askeriyeden cürük Aldım
94/2 Tertip Askere Gittim Ve 10 Ayın sonunda 6 Ay hava değişimi aldım Tekrar geri gataya gittim askerliğe elverissizdir raporu aldım ve hastalıgım okadar basitmişkie gittiğim doktor sana kan testi yapmadılarmı bu 10 ay askerliği boşuna yaptın dedi
Sorunum Sakal bıyık cıkmamaması buna Baglı olarak Hipoganzm Total testestoron düşüklü Ve ufak bir kan tesitinde cıkan bir olay şimdi boşa giden 10 askerliğemi yanarsın cürük aldıgımama ben bu durumda tazminat hakkım varmı en başta saglam diyip 10 ay askerlik yaptırıp sonrada sen çürüksün diye göndermeleri :)
- - - Updated - - -
Alıntı:
kaan15988 rumuzlu üyeden alıntı
94/2 Tertip Askere Gittim Ve 10 Ayın sonunda 6 Ay hava değişimi aldım Tekrar geri gataya gittim askerliğe elverissizdir raporu aldım ve hastalıgım okadar basitmişkie gittiğim doktor sana kan testi yapmadılarmı bu 10 ay askerliği boşuna yaptın dedi
Sorunum Sakal bıyık cıkmamaması buna Baglı olarak Hipoganzm Total testestoron düşüklü Ve ufak bir kan tesitinde cıkan bir olay şimdi boşa giden 10 askerliğemi yanarsın cürük aldıgımama ben bu durumda tazminat hakkım varmı en başta saglam diyip 10 ay askerlik yaptırıp sonrada sen çürüksün diye göndermeleri :)
bu 10 ayın tazmini olabilirmi her hangibi bir para alabilirmiyim Bir bilgi verirseniz cok sevinirim ala biliyorsam nereye basvurmam gerekiyor sonuçta suç onların adam akıllı muayne etmiyorlar sonra çürük veriyorlar
Cevap: 10 Ay Askerlik sonucu Askeriyeden cürük Aldım
10 ay askerligin size ne gibi bir maddi zarari olmus ise bunlari varsa belgesi ile birlikte bir dilekceyle MSB'na iletin ve tazminat talep edin. Talebinize 30 gun icinde cevap vermezler ise dogrudan AYIM'e dava acip tazminat talep edebilirsiniz
Birbelge Yok sonuçta işimi gucumu bırakıp gittim ailem surekli para gonderdi bunu nasıl belgeliye bilirim ?
Alıntı:
kaan15988 rumuzlu üyeden alıntı
Birbelge Yok sonuçta işimi gucumu bırakıp gittim ailem surekli para gonderdi bunu nasıl belgeliye bilirim ?
Belge olmasa bile mahkeme nezdinde bilirkişi talep etmek suretiyle oluşan maddi zararın hesaplanmasını talep ederek zararlar tespit edilir.