2 el aracta boya cikti ne yapmaliyim
2 gun once bir arac aldim internette 3 parca boya var degisen yok diyordu ufak bir ilcede oldugu icin gosteremedim kisi ogretmenim dedi ve kibar biriydi guven verdi ekspre girdim komple boyali cikti degiseni var ne yapmaliyim kisi ben bilmiyorum gostereydin benden cikti diyor elimde internetten verdigi kayitlari var
Cevap: 2 el aracta boya cikti ne yapmaliyim
İlk sahibi ise belki birşeyler yapılabilir ama o da çok zor. Araç birkaç el değiştirmiş ise belki kendisi de durumu bilmiyor olabilir. Noter satışında aracın hali hazırdaki hali ile görülüp beğenilerek alındığına dair imza atıldığı düşünülürse olumlu bir netice elde etmek zor görünüyor. Ancak kilometresi düşürülmüş araçlardan bazen sonuç elde edilebiliyor. Belki bundan da bir şey çıkabilir ancak yine de zor ihtimal diyorum.
Cevap: 2 el aracta boya cikti ne yapmaliyim
Şu an dava açmaya kalksanız bilirkişinin aracın başına gelip tespit yapması(kim bilir hangi tarihin hangi celsesinde) en az 2-3 ay.O zamana kadar elinizde bulunan aracın nerede ne işlemden geçtiğinin de ispatı mümkün olmayacağından pek şansınız yok.Karşı taraf haberim yok, benden önceki sahibinde olmuş olabilir bana bu söylenmişti ve hatta sizdeyken olmadığı ne malum diyebilir.İddia sahibi olarak ispat yükü sizdedir.Bundan sonra benzer durumlar yaşamamak için araç expertizini aracı aldıktan sonra değilde almadan önce yaptırmak daha mantıklı olacaktır.