Cevap: Bilinmeyen vergi borcu
kimliğinizi kaybetmiş miydiniz?
Konu bölümüne böyle bir borcum bulunmamaktadır yazarak durumu izah eden bir dilekçeyi; gelen tebligatı da iliştirerek Vergi mahkemesine, tebligattan sonra 7 gün içinde sunmalısınız.
Alıntı:
Alwuwush rumuzlu üyeden alıntı
kimliğinizi kaybetmiş miydiniz?
Hayır kaybetmedim.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Stj.Av.İsmail Arslan rumuzlu üyeden alıntı
Konu bölümüne böyle bir borcum bulunmamaktadır yazarak durumu izah eden bir dilekçeyi; gelen tebligatı da iliştirerek Vergi mahkemesine, tebligattan sonra 7 gün içinde sunmalısınız.
Dilekçeyi yazıp göndereceğim teşekkürler fakat bu paradan sorumlu olmam değil mi ?
Size gelen tebligat Vergi Dairesi'nden ise; durumu izah eden bir yazıyı da oraya gönderin. O para ile irtibatınızı tamamen kesmedikçe sorumlu olmazsınız demek doğru olmaz.
Alıntı:
DEPLOY rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar, Bugün elime 1000 tl civarında vergi borcumun olduğu adıma bir tebligat geldi şirketin adı yazıyor ve şirket kocaeli de görünüyor fakat benim ne kocaeline gitmişliğim var nede böyle bir şirkete imza atmışlığım , bilgimde yok yani ben başka ilde ikamet ediyorum, bu durumda yapılması gereken nedir bu paradan sorumlumuyum ? teşekkürler
Yanlış yönlendirme olmasın.
Bir şirkete ortak olduğunuz mu görünüyor? Limited şirket mi bu? Sadece il mi biliyorsunuz yoksa adres v.s. var mı?
Medya da sıkça görüyoruz okuyoruz, kimliğinizle ne şirketler kuruluyor, üzerinize hatlar açılıyor.
Gidin, vergi dairesine iyice bir araştırın soruşturun neyin nesiymiş.