Cevap: İş çıkışı tazminat Hk.
Aynısı bana yapılsaydı sanırım HER ŞEYİ -şahitlik karşılığında para teklif edilmesi dahil- anlatırdım ki, adalet yerini bulsun.
Mahkemede "Bizim sektörde böyledir, asgariden gösterilir. ama daha üst noktadan verilir" da derdim
Cevap: İş çıkışı tazminat Hk.
valla işin dogrusu malesef bu boyle bu sekilde olmadıgında iş bulmak baya zorlasıyor ... girerken konusmuslardı bizde kabul ettik acıkcası pek hos olmasa ad malesef turkiyede bircok sektor bu sekilde calısıyor... üzücü ama gercek bir durum... sanıyorum işci arkadas maas bordrolarındaki imzadan dolayı sahitlik istiyor... sonucta hakim madem oyle neden işten cıktıktan sonra soyluyorsun hemde bunu bile bile maas bordrolarını imzaladıgın halde diyebilir diye dusunuyor sanırım... Ben kendi sahsıma aynısını yapmayı dusundum iyi para sonucta ama işveren hem arkadasım hemde iyi bir insan zorda kalınca herkese yardım ediyor her konuda avans olsun borc olsun sirket arabasını sahsi islerimize kullanım olsun bide işe girerken adamakıllı anlattı durumu o yuzden böyle bir sey yapmak bana uygun degil... su an bile telefonum calıyor baya bi aradı şahitliğim olmadan birsey yapamaz mı? ibranamede kabul etmiş herseyi ben simdi sahitlik yapsam her yonden sıkıntı olacak bana ...