Anlamıyorum nasıl kaybettim
iyi günler benim sormak istedigim soru su;benim bir davam vardı dava günü saat 10.15 gibi oldu ve karar verildi bekledigim gidi geldi karar neyse aynı aksam üstü karar değistigini ögrendim ve yeni karar verilmiş bunuda avukatımdan ögrendim.neyse borclandım falan temyize gönderidm dosyayı bekliyorum ama avukat umutsuz konusuyor ve ben icralık olacam büyük ihtimal... merak ettigim konu benim sabah karar verilen durum neden aksam degişiyor ve avukata sordugumda bana net bisey demiyor.sizce avukatım beni satmıs olma ihtimali aklıma geliyor.davadan önce dava icin aldık sorun degil ve haklıyız diyordu simdi beni oyalıyor.avukatım karsı tarafın avukatınıda tanıyor galiba anlasmıs olma ihtimalleri varmı böle bir konuda benden habersiz yada nasıl ögrenebilirim.
Cevap: anlamıyorum nasıl kaybettim
Davayı kazandığınızı hakim size söylemiş miydi? Sabah kazanılan bir davanın akşamüstü kaybedildiği gibi bir şeyi ilk defa duyuyorum. Dava hakkında biraz bahsederseniz bir yorum yapılabilir. Bu kadar bir anlatımla bu sitede hiç kimse bir fikir yürüterek size yardımcı olamaz.
evet sabah davaya girmişdim davacıya temyiz yolu acık oldugu sölendi.dava cıktısıda verildi
Dava sonrası duruşma tutanağı imzalanmadı mı, bu tutanak kimde ? ayrıca gerekçeli kararı da görmek lazım..