DANIŞTAY 16. dairede DERSDEST DAVAM İÇİ YD talebinde bulunmuştum. 10 ay bekledi GÖRÜŞÜLMEDEN
danıştay 16. dairede derdest olan davama sonradan 23 aralık 2014 tarihinde yd talebinde bulundum. 12. daireden 28.01.2015 tarihinde dosyam 16. daireye devredidi.
10.03.2015 tarihinde YD den tetkik gönderilme sırası beklemeye başladı. 10 ay bu sıra gelmedi.
tuhaf olan ise: telefon sms si ile yd sorgulaması yaptığım zaman şöyle bir mesaj geliyor" yd talebiniz ile(tarih bilgisi girilmemiş) karar verilmiştir." diyor.
ve bu karar ne hikmetse bize hiç tebliğ edilmeden E DEVLATTEN BAKTIĞIMDA:13.10.2015 tarihinde ESASTAN GÖRÜŞÜLMEK ÜZERE TETKİK HAKİME VERİLMİŞTİR DİYOR.
BEN BU işten bir şey anlamadım .
BU İKİ DURUMMU NASIL anlamak lazım.
Cevap: DANIŞTAY 16. dairede DERSDEST DAVAM İÇİ YD talebinde bulunmuştum. 10 ay bekledi GÖRÜŞÜLMEDEN
Cevap: DANIŞTAY 16. dairede DERSDEST DAVAM İÇİ YD talebinde bulunmuştum. 10 ay bekledi GÖRÜŞÜLMEDEN
Alıntı:
Alwuwush rumuzlu üyeden alıntı
en az 1 sene bekle demek
SAYIN: Alwuwush TETKİK HAKİMDE DOSYA O KADAR BEKLİYOR MU? ZATEN YD görüşülmeden esasa geçlmesi bir hak kaybı değil mi?
10 YD tetkik hakime gitmeyi zaten bekledi. bimer baş vurusu sonrası esastan havale edildi. saygılar.
Alıntı:
alper05 rumuzlu üyeden alıntı
danıştay 16. dairede derdest olan davama sonradan 23 aralık 2014 tarihinde yd talebinde bulundum. 12. daireden 28.01.2015 tarihinde dosyam 16. daireye devredidi.
10.03.2015 tarihinde YD den tetkik gönderilme sırası beklemeye başladı. 10 ay bu sıra gelmedi.
tuhaf olan ise: telefon sms si ile yd sorgulaması yaptığım zaman şöyle bir mesaj geliyor" yd talebiniz ile(tarih bilgisi girilmemiş) karar verilmiştir." diyor.
ve bu karar ne hikmetse bize hiç tebliğ edilmeden E DEVLATTEN BAKTIĞIMDA:13.10.2015 tarihinde ESASTAN GÖRÜŞÜLMEK ÜZERE TETKİK HAKİME VERİLMİŞTİR DİYOR.
BU İKİ DURUMMU NASIL anlamak lazım.
ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
Danıştay 16. dairede derdest olan davama sonradan" 23 aralık 2014 tarihinde yd talebinde bulundum."
DOSYALAR: 12. daireden 28.01.2015 tarihinde dosyam 16. daireye devredildi.
Tuhaf olan ise: telefon sms si ile yd sorgulaması yaptığım zaman şöyle bir mesaj geliyor" yd talebiniz ile(tarih bilgisi girilmemiş) karar verilmiştir." diyor.
ve bu karar ne hikmetse bize hiç tebliğ edilmedi.
YD talebim İle netice almadan;
E DEVLETTEN BAKTIĞIMDA:13.10.2015 tarihinde ESASTAN GÖRÜŞÜLMEK ÜZERE TETKİK HAKİME VERİLMİŞTİR DİYOR.
BU İKİ DURUMU NASIL anlamak lazım.
16. DAİREDEN OLUMSUZ KARAR ÇIKARA İSE :
karar düzeltme yi nasıl yapmak lazım .
ŞABLON VAR MI KIYMETLİ HUKUKÇULAR. LÜTFEN YARDIMCI OLUNUZ.